Wazne ze bede ja Davids prosilbym o mapke dojazdowa, jakas od strony wjazdu do Krakowa, zarowno od strony A4 jak i Olkusz'a.
Mozesz cos takiego zamiścić bądź wysłać na mail'a??
Pzdr
Fuel is pumping engines,
Quench my thirst with gasoline !
a podobno miałś odbierać grupe Śląsk - czyzby sie coś zmieniło ??, a jesli juz to pewniw będzie zbiórka na BP - myślę że to jest najleprzy plan Krakowa w wersji elektronicznej http://www.krakow.pl/plan/ wystarczy wpisać po prawej RONDO OFIAR KATYNIA - i już pokaże miejsce skrzyżowania wjazdu z Olkusza (Jasnogórska) i z A4 (Radzikowskiego)- a bydynek oznaczony 83 CONRADA to KFC koło BP gdzie będzie się można zebrać
No ja niestety sie nie wyrobie , bo nie chwalac sie lece do Rzymu do kumpla wlasnie na ten dlugi weekend wiec nie pozostaje mi nic jak obejzec wasze foty juz po zlociku.
no zlocik coraz bliżej a tu jeszcze kilka pytajników :/
Jak wygląda sprawa z Czestochową... przyjedziecie??
Soprano jak idzie naprawa rexa??
Davids a co z dokładnymi informacjami co? gdzie? kiedy? i po co? Może ktoś sie jeszcze skusi na zlocik ;)
Moja niunia dzisiaj została zawieziona do lekarza, jutro rano wędruje na stół operacyjny. Zapowiada się niezbyt skomplikowany i niedługi zabieg, ale mimo wszystko trzymam kciuki aby nie doszło do poważniejszej operacji i przeszczepu przegubu. Jutro zaraz po pracy jadę ją odwiedzić w jednostce służby zdrowia, ale według zapewnień lekarzy na zlocie pojawimy się razem. Trzymajcie kciuki Jutro popołudniu pwoinenem mieć wszelkie potrzebne informacje, oczywiście powaidomię was, jako najbliższą rodzinę i osoby najbardziej zaintereseowane
Pzdr
Fuel is pumping engines,
Quench my thirst with gasoline !