Koniec wpłat. W ciągu 2 dni posegreguję wzory, kolory, rozmiary i podsyłam do wykonawcy. Kilkas - kilkanaście dni i bedzie towar u mnie.
Ceny:
koszulka meska, damska - 30zł szt
bluza z kapturem - 60zł szt
bluza zwykła - 50zł szt
Wysyłka
Jedna koszulka 8zł
Dwie pozycje czyli bluza i koszulka, dwie koszulki, itp - 10zł
3-4 produkty - 15zl
zamówienie wieksze - kurier 30zł
Wysyłka priorytetowa
Robimy to tak:
Wpłacamy pieniadze na podane niżej konto.
W tytule przelewu wpisujemy swój nick i KOSZULKI CRX
Po czym od razu piszemy emaila na polkar-79@o2.pl
W tytule emaila wpisujemy swój nick i KOSZULKI CRX
W treści wpisujemy
-rozmiar koszulki, kolor, ilosc sztuk
-rozmiar bluzy, rodzaj, kolor, ilosc sztuk
-dane do wysylki
(w przypadku damskich prosze tez zaznaczyć)
Przykładowo
polkar KOSZULKI CRX
koszulka L czarna 1szt
bluza zwykła L czarna 1szt
bluza z kapturem XL biała 2szt
koszulka damska biała S 1szt
Do wartosci towaru dolaczamy koszta przesyłki, sa jasno napisane, takze prosze się stosowac.
Wpłaty zbieram do Świat Wielkanocnych. Kazdy się juz powinien zapoznac z tematem, który jest od znacznego czasu, także mysle, że wpłaty pójda szybko. Deklarowało sie kolkudziesięciu chetnych i z tej ilosci jest zrobiona wycena. W przypadku braku wpłat termin wykonania moze sie przesunać. Ja niestety nie mam wolnej kasy, by za kogos zakladac za towar, takze prosze dopilnowac wpłat. Towar jest pod zamówienie, także prosze do tego podchodzic powaznie.
Zaraz po swiętach koszulki, bluzy ida do nadruku, bedzie kwestia kilku dni roboczych jak bedzie to wykonane i wysłane do mnie.
Postaram się jak najszybciej powysyłac, by w drugiej połowie kwietnia najpózniej każdy miał towar u siebie.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zostaje jeden wzór koszulki. Sebas podał ladny wzór, taki poszedł do firmy jako propozycja i taki zostaje. Ewentualnie może byc po sylwetkami aut napis czerwony HONDA lub THE POWER OF DREAMS
kolory koszulek, biały, czarny.
Uwaga, przy wiekszej ilosci jest mozliwosc zrobienia damskiej wersji koszulki w tej samej cenie!!
Koszulka firmy Stedman gramatura 185g/m2
Cena przy większej ilości - około 30 - 32zł szt
Co do bluz to tez moga być. Wercja letnia, z kapturem, kolory biały i czarny, nadruk taki sam jak na koszulkach. Mogą tez byc wersje bez kaptura w tej samej cenie.
Bluza firmy Stedman gramatura 280g/m2
Cena przy wiekszej ilości - około 55-60zł szt
Wzór, może się róznic minimalnie szczegółami
nie dyskutujemy niepotrzebnie w temacie

)