Jakbyś chciał 16' i zamówić dla reszty 15" to musisz napisać do sprzedawcy,że ja wczesniej z nim sie kontaktowałem w tej sprawie ale teraz jestem za granicą i ktoś z was musi to załatwić do końca. Ja dopiero będe w polsce za 2 tygodnie, więc lipa.... 16" na pewno się znajdą. Tylko trzeba dogadać się z tymi którzy byli chetni na te felgi i jakieś dwie osoby by musialy wplacic po 750 zł zaliczki, łacznie aby było 1500 zł. pozdro
[ Dodano: 2010-01-30, 18:19 ] To jest link do aukcji dla tych którzy chcieli felgi. Każdy kto był na liście i jest dalej chętny niech klika kup teraz i wpłaca zaliczke. Aukcja jest po to żeby nas nie wysterowali.
Ja wpłaciłem zaliczke za siebie i matexa, ale faktycznie jak było zapytanie o felgi to tylu chętnych i każdy bierze a co do czego to już wyłamka
[ Dodano: 2010-03-04, 12:26 ] Witam, planowany termin dostawy zamówienia do nas wypada na ostatni tydzień marca. Być może uda się trochę wcześniej, tak aby dostarczyć zamówione przez Panów komplety do końca marca.
Pozdrawiam,
Dariusz Płaczkiewicz
D&D
Taką dostałem odpowiedź jak zapytałem o termin dostawy felg
raczej nie bo gadałem z typem w tamtym tygodniu i powiedział że celnicy przed świętami się nie wyrobią oni je odbiorą i wyślą je po świętach. Także będą u nas pod koniec tego tygodnia