, później o 19:20 na Marszałkowskiej czarna ceerka, felga polerowany rant.

Bolsik napisał(a):Mibars napisał/a:
Cytat:
przed 11 Pani przy maksimusie w ee8 chiba na WU
ZGINIESZ
No nie mów ze to byłeś Ty
no to bols dales ciala xDnimone czy jakos tak pewnie.jedna z ciekawszych solek w wawieadamuss napisał(a):Około 16:15 czerwona Solka VTI na białych felgach, z pomarańczową wlepką po lewej stronie i blachach WPR... zaparkowana na chodniku przy Czerniakowskiej (na wysokości 29 Listopada)

Co do tej Solki: dobra gleba, felgi chyba Roty z czterema podwójnymi ramionami i czerwonym lipem (jedna chyba przed malowaniem bo wydaje mi się, że była srebrna bez paska).

adamuss napisał(a):Co do tej Solki: dobra gleba, felgi chyba Roty z czterema podwójnymi ramionami i czerwonym lipem (jedna chyba przed malowaniem bo wydaje mi się, że była srebrna bez paska).
wiec 4 fele Rota AutoX biale z polerowanym rantem bedzie mozna niebawem zanabyc w dziale kupie/sprzedam

a no duzym masterem w przeciwnym kierunku przelecialem mialem 130km/h przy zaladowanym masterze mialem prawo sie pomylić co do twojej płci ;PMibars napisał(a):Tak, to byłem ja i tak, mam długie włosy.
A ty czym i gdzie jechałeś? Żadnego crxa tam nie widziałem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości