Dzisiaj o 16 na nowochuckiej nie daleko tej części remontowanej czerwony ed9 i 2 gości na pokładzie, następnie o 17:30 taki bordowy crx na moście nad wisłą w stronę kazimierza jechał od zachodniej strony
Dziś ok. 16tej na Fatimskiej widziany czarny Rex - kto to ? Pierwszy raz widzę...
Rzuciłem jedynie okiem by zerknąć czy Gis przyprowadził swojego a tu nagle lekkie zaskoczenie
Jerr napisał(a):Dziś ok. 16tej na Fatimskiej widziany czarny Rex - kto to ? Pierwszy raz widzę... Rzuciłem jedynie okiem by zerknąć czy Gis przyprowadził swojego a tu nagle lekkie zaskoczenie
moje podro
na fatimskiej widziany ciemno niebieski rex i niebieski v tec na parkingu za blekitna laguna
Dzisiaj na M1 przed 20 widziany Peeleen potem podjechała zdaje się Pinkie (trzeba przyznać sol'a robi robotę ) potem w dalszej części parkingu pomarańczowy ed9
potem jak wracałem to ed9 pomarańczowe albo żółte... od m1 jadące w stronę ronda czyżyńskiego tak koło 20:10 a następnie jakiś 2 gen tylko za szybko mi śmignął około 20:20 między rondem czyżyńskim udający się w stronę ronda kocmyrzowskiego czyli zdaje się to jest bieńczyńska jak dobrze kojarzę heh
[ Dodano: 2010-04-12, 21:04 ] PS ten biały civ na m1 to z kompresorem? bo szumiał prze okrutnie