hmm ja mam taki pomysl... zeby ktos z was podskoczyl crx do zakladu - fabryki HEKO oni chyba owiewki robia... i poprosil zeby zrobili na zamowienie albo cos i tez bedzie latwiej dostac... sorry ze sie wwalam ale chyba u mnie na civic4g chlopaki tak zrobili ale nie jestem pewien ze chyba podskoczyli do firmy bo oczywiscie nie bylo ich w produkcji i teraz mozna dostac te owiewki
Mój samochód to HONDA,szara HONDA właśnie ją mam,szara HONDA szybsza niż wygląda
Ja ten temat przerabiałem już jakiś czas temu.
Na ebayu są trzy rodzaje owiewek do crx, do USDM, EDM&JDM, EDM&JDM ze składanymi lusterkami. Wszystkie w chorych cenach ok 200e, używki trafiają sie sporadycznie i ale ich cena nie odbiega znacznie od nowych. Te co ma bar_oo to są do civiki i można je zamontować ale robi się na nich wybrzuszenie i nie wyglądają już tak jak powinny. Sam będę miał takie za 2 tyg to zrobię foty i pomyśle czy je zostawić czy dać sobie z nimi spokój.
Mażą mi sie takie ale cena jest naprawde kosmiczna:
Przyglądałem się Waszym dylematom i sam postanowiłem sprawdzić sprawę z owiewkami do EDków w firmie Heko, bo sam poluję na nie od dłuższego czasu. I mam dla Was bardzo dobre informacje. Otóż. Skontaktowałem się z Panem, który wdraża owe owiewki do produkcji, projektuje etc. Obecnie są one w firmie Heko sprawą priorytetową w związku z jakimś większym zamówieniem. Jednak trzeba je sprawdzić/przymierzyć. I tutaj moja prośba do Was:
Potrzebny jest posiadacz EDka z kieleckiego, który byłby w stanie podjechać do tego Pana i dac mu przymierzyć te owiewki, czy grają, czy trybią z uszczelką itd. Jest to sprawa dość pilna, więc bardzo proszę osoby zainteresowane pomocą w (sumie naszej) sprawie o kontakt ze mną na priv. Wtedy podam telefon i wszystko co będzie konieczne. Powtarzam: potrzebna osoba z kieleckiego z EDkiem.
Jest to niewątpliwie dla nas okazja, bo wiemy wszyscy ile kosztują te owiewki na zagranicznych aukcjach. Jak Wam zależy, to kontaktować się.
oby wyszło wam to lepiej niż jako ten "prawdopodobnie sam Pan" od wdrażania projektu naobiecywał nam - użytkownikom sedanów civiców Vgen. że zrobi że wszsytko bez problemu i itp. a potem słuch o nim zaginął.