Jerr napisał(a):I [latwa kobieta] prócz Peeleena żaden się k nie przypucował, że spota robi...
mnie sie nawet peeleen nie przypucowal
a biala zaba to ek4 na kompresorze melona
Jerr napisał(a):I [latwa kobieta] prócz Peeleena żaden się k nie przypucował, że spota robi...
Remi napisał(a):a biala zaba to ek4 na kompresorze melona

ProLans napisał(a):Remi napisał(a):a biala zaba to ek4 na kompresorze melona
to ta co w sobotę była na trackday'u? bo tak skojarzyłem ją? kurde wiruje strasznie ten kompresor jak dał po gazie
też dziś byłem tylko berlingo[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Diups napisał(a):ProLans napisał(a):Remi napisał(a):a biala zaba to ek4 na kompresorze melona
to ta co w sobotę była na trackday'u? bo tak skojarzyłem ją? kurde wiruje strasznie ten kompresor jak dał po gazie
tak to tateż dziś byłem tylko berlingo

[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
Diups napisał(a):o oczywistych oczywistościach się rzecz jasna nie przypomina
wiadomo że spoty małe bądź większe wśród niewyzytych są dzień w dzień

ProLans napisał(a):dzisiaj Jerry na skrzyżowaniu na bora bora pod krokusem, zatrzymał się, spojrzał, nie rozpoznał, pojechał

Jerr napisał(a):1. padał deszcz
2. nie mam soczewek tak, że rozpoznaję jedynie białe linie na asfalcie i kolory świateł
zielonej słuchawki na telefonie też nie dowidujesz, że nie odbierasz tylko oddzwaniasz?
nie no spoko, zgadamy się na jakimś spocie jeszcze, jak ta padake wyskładam tylko 

ProLans napisał(a): a następnie jakiś 2 gen tylko za szybko mi śmignął około 20:20 między rondem czyżyńskim udający się w stronę ronda kocmyrzowskiego czyli zdaje się to jest bieńczyńska jak dobrze kojarzę heh![]()
[ Dodano: 2010-04-12, 21:04 ]
PS ten biały civ na m1 to z kompresorem? bo szumiał prze okrutnie![]()
ProLans napisał(a):zielonej słuchawki na telefonie też nie dowidujesz, że nie odbierasz tylko oddzwaniasz?
![]()

PeeLeeN napisał(a):zaraz jade na South Side Jdm na zakopiance jak by ktos chcial to zapraszam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości