W poniedziałek o godzinie ok 7 w Chorzowie na wiadukcie widziany grafitowy II gen z żółtym napisem CRX na blendzie jechałem Czarna Corolla kierownik troche zdziwiony jak mu pomachałem ale odmachał:)))
Na podziemnym w Silesii w cholere dużo Hond, pewnie jakiś spot Hondy Śląsk. W tym dwa del sole, jeden (zielony) chyba nawet mi pomachał ale się zagapiłem
dzisiaj widziane 2 solki najpierw jedna za mna na wysokosci kina kosmos w katowicach - pomigalem awaryjkami, a potem druga wyjezdzala z aldi w siemcach - kierowca pomachal... ketiw to byles ty?
Wszystkim mozna przedstawic swoja milosc do CRX'a - napis w avatarze zrobiony jest ze zuzytych wykalaczek
tommywie napisał(a):dzisiaj widziane 2 solki najpierw jedna za mna na wysokosci kina kosmos w katowicach - pomigalem awaryjkami, a potem druga wyjezdzala z aldi w siemcach - kierowca pomachal... ketiw to byles ty?
tak tak to ja byłem, wyjezdzałem z pracy a nie z aldiego też Cie zauwazylem
W gliwicach widzany zaparkowany czarny VTEC na ori kołpakach, nie mam pojęcia na jakiej ulicy, bo jeździłem w poszukiwaniu miejsca i wjeżdżałem w każdą ulice jaką spotkałem po drodze