Co do mocowania to nie wiem jak Ty chcesz go przymocować jeśli plastików nie chcesz ruszać i blachy to samo. Akumulator musi zajebiście sztywno siedzieć. Ja mam podstawkę uspawaną i przykręconą dwoma dużymi śrubami do karoserii plus metalowe zabezpieczenie z góry i jeszcze myśli jak to umocnić. Dla przykładu napisze Ci tylko : kumel w żelazu miał aku z tyłu podstawka przykręcona jedną śrubą do karoserii plus oczywiscie zabezpieczenie z góry. Wpadł z dziewczyną do mnie na osiedle, wypił browarek wsadził dziewczynę za kiere i wracając do domu przydzwonili na zakręcie w rów przy ok 70km/h dziewczynie nic się nie stało wyszła bez zadrapania a on niestety zginął na miejscu. Aku wyrwał się z podstawki i zabezpieczenia (złamał 2sróby) uderzył w fotel pasażera z taką siłą że złamał fotel i kręgosłup kolegi
Więc naprawdę jeśli masz zamiar umieścić go w bagażniku to bardzo dobrze go zabezpiecz. Kumel miał wydmuszę, ciężko mi stwierdzić czy tylna kanapa zatrzymałaby aku albo chociaż spowolniła go znacznie tak by się nikomu nic nie stało.Okti napisał(a):Także nie wymądrzajcie się niepotrzebnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości