leża mi takie lampy w garażu miałem je wyrzucić ale co o tym myslicie jak by je zmatowil tam gdzie sa przezroczyste odblask maznal na czarno i wsadzil paski z diodami ??
chyba ze macie inne propozycje
bont napisał(a):a w jaki sposób chcesz je zmatowić zeby ładnie równo wyglądało? z tym moze być problem, co do diudek to pomysł dobry bo jak fajnie to zrobisz to efekt moze być niezły. może spróbował byś z paskami led.
coś takiego:
http://allegro.pl/item1008936488_paski_ ... a_waz.html
są w róznych kolorach,czerwonym też. Bawiłem sie z takimi i powiem że na prawdę dają rade.
Sauron napisał(a):czy jest sens robic jakies zygzak
Rób na równo w prostokąt a w środku dwa paski dopalające się jako stop i może jakoś będzie wyglądać... Kolega zrobił tak w Prelude ostatniej generacji i wyszło super ale to auto ma trochę nowocześniejszy wygląd i takie lampy LED wyglądają i pasują... Do starszego CRXa nie wiem jak to będzie wyglądać... No ale próbuj... 
Jerr napisał(a):Sauron,
Jak chcesz to dopisz sie do listy na power ledy (czerwone, pomarańcz - białe mam na stanie)- będę je miał początkiem czerwca...
BTW, jako pierwsze bedą robione lampy Diupsa, później być może moje (jak zwykle swoje odkładam "na później")
Sauron napisał(a):Jerr napisał(a):Sauron,
Jak chcesz to dopisz sie do listy na power ledy (czerwone, pomarańcz - białe mam na stanie)- będę je miał początkiem czerwca...
BTW, jako pierwsze bedą robione lampy Diupsa, później być może moje (jak zwykle swoje odkładam "na później")
pelen ma fajnie zrobione
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość