niewiem czy mozna to nazwac killem ale akcja była gruba ;D mianowicie :
nagle patrze na dupie siedzi mi VW golf 3 (niewiem jaki silnik ale chyba najsłabszy)
jakies 120 - 130 wiec mowie jade dostawczym to zjade... , zjezdzam patrze w golfiku usmiechniety prawdziwy golfiarz , łysy , skorzana kurteczka
, to mysle sobie niebede taki ;d i za nim przy 160 siadlęm mu na dupie
i gnam przy 170 chyba zapas mocy mu sie skonczył i jak wrzucalem kierunek to postanowił juz zjechac haha mialem polew co prawda ruch był duzy swiatła , skrzyrzowanie itp ale walczylem do konca i jedno mnie ciezy najbardziej
wyraz jego twarzy na kolejnych swiatłach poprostu bezcenny
patrzyli z niedowierzaniem a ja z kumplem mielismy zgrzewe , akcja 1wsza klasa!!

co prawda na koledze maly test po kolezensku
heh jego autko Seat Toledo 2.0 115km rok 1993 zagazowany wiec wiadomo słabszy
do tego bodajrze ma przelotowy cały wydech... , moja Ed9 seryjna
fakt dostał po dupie wiec 1:0 dla mnie
, po drodze trafil nam sie jakis Przekozak w Lagunie (co bylo pod macha niewiem wiem ze jechal z laska)
rwał sie bardzo ale został zbesztany zarowno przez moja Hanie jak i kumpla Seacine
pozamiatalismy go bardzo ładnie
mimo wszystko za ambicje + dla chlopaczyny
CRX Rulezzz
. Sprzedal ja i kupil opla omege b 2,5 V6 170PS. zadzwonil i ustawilismy sie na maly pojedynek. Szkoda ze niewydzieliscie jego miny jak mala czrna honda oddalala sie z jego pola widzenia
Teraz mysli o kupnie civica...pozdraiwam 
jacob napisał(a):Moj dobry kolega zawsze ze mna rewalizuje kto ma szybsze i lepsze autko. Ostatnio kupil sobie mazde 323F 1,8 16V i nie stety dziwnym trafem nigdy nie mogl mnie dogonic. Sprzedal ja i kupil opla omege b 2,5 V6 170PS. zadzwonil i ustawilismy sie na maly pojedynek. Szkoda ze niewydzieliscie jego miny jak mala czrna honda oddalala sie z jego pola widzenia

Bastek napisał(a):jacob napisał(a):Moj dobry kolega zawsze ze mna rewalizuje kto ma szybsze i lepsze autko. Ostatnio kupil sobie mazde 323F 1,8 16V i nie stety dziwnym trafem nigdy nie mogl mnie dogonic. Sprzedal ja i kupil opla omege b 2,5 V6 170PS. zadzwonil i ustawilismy sie na maly pojedynek. Szkoda ze niewydzieliscie jego miny jak mala czrna honda oddalala sie z jego pola widzenia
Ten kolega chyba ma za duzo pieniedzy

Mialem otwarte okno i paliłem fajke ktra akurat się skończyła wiec wyrzuciłem ją przez okno
przecież w samochodach jest popielniczka!Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości