Stożek dużo daje- przynajmniej w mojej ceerce!
Wszystkie sprawy techniczne dotyczące naszych kochanych ceerek.

Mariusz19b
Moderator

przez Mariusz19b » 2004-09-15, 22:10

no tak ale to sam stozek czy razem z rura czy jak?

Dominik
Forumowicz

Samochód: Hondy...

przez Dominik » 2004-09-15, 22:22

cos mi tu smierdzi! moze jakis chwyt marketingowy co?!?!?!
The Power of Dreams

wotson
Forumowicz

przez wotson » 2004-09-15, 22:23

no cuz a ja w to nie wierze no sory siedze w temacie i nie ma szans a wykres z hamowni to w dzisiejszych czasach to jak przekrecanie licznika na mniejszy przebieg sam jak hamowalem w v-techu to widzialem cuda wianki mialem 120km a tu myk 134 cud miod takze na moje skromne oko nie obrazajac innych mowie nie uwierze w takie cosik jeszcze dozucic sobie magnetyzer i wywalic kata i masz kolejne 15km

hehe

Dominik
Forumowicz

Samochód: Hondy...

przez Dominik » 2004-09-15, 22:40

wotson, hehehehhe racja , tez nie wierze w cuda ehehhehehe pozdro
The Power of Dreams

Hoody

przez Hoody » 2004-09-15, 22:53

To powinieneś na samym początku dodać ,że jak zamontujesz a nie "Na załączniku widać o ile wzrosły parametry mojej małej!"

Zrobiła się w sumie dyskusja czysto teoretyczna .... a chyba nie o to chodziło.

Pozdrawiam i czekamy na konkrety wg. mego skromnego zdania to 10KM samym stożkiem to może ale w warunkach lab. i przy 110 oktanowym paliwie...
Mimo to życze powodzenia .

Pozdrawiam

Hoody

wally
Forumowicz

przez wally » 2004-09-15, 23:00

Nawt jesli u kolegi jest 10Horse wiecej to u ciebie nie konecznie tyle wyjdzie :cry:

Tak jest z Tuningiem niestety :cry: :twisted:
[center][glow=blue]Pozdrawia WALLY czytaj: Łoli :-]
[you] hello
Witam na stronie CRX INFO
:)
[/glow][/center]

Macias_TS
Forumowicz

przez Macias_TS » 2004-09-15, 23:23

stozek w seryjny dolot ... to cala modyfikacja i 10 koni ? niee :? a byly tam hamowane jakies inne ceerki moze to wykres nie od twojej ? :wink: u crxow o tyle jest fajnie z dolotem ze stozek chowa sie za akumulatorem wiec ma siakas izolacje przed ciepłem od silnika... a na 1/4 mili wyciaga sie reflektor i bezposrednio ciagnie zimne powietrze z zew :roll:
OCTANE SQUAD

a jakby tak ed9 robilo 12.xxx ?

michal crx krak
Forumowicz

przez michal crx krak » 2004-09-16, 12:10

witam
male sprostowanie !!!
honda ktorej wykres widnieje na tym forum z seryjnym filtrem powietrza byla hamowana 3 razy z filtrem ktory byl mocno zabrudzony ,nastepnie postanowilismy dla proby wstawic filtr stozkowy firmy JR na seryjnym dolocie ,efekt tego zabiegu widac na wykresie
wniosek ? nalezy dbac o stan swojego seryjnego filtra :lol:
dzisiaj zrobimy taki sam test na hondzie crx Rafala ,wykres zamiescimy na forum i na naszej stronie www.gtrtuning.glt.pl

michal crx krak
Forumowicz

przez michal crx krak » 2004-09-16, 12:22

wotson napisał(a):no cuz a ja w to nie wierze no sory siedze w temacie i nie ma szans a wykres z hamowni to w dzisiejszych czasach to jak przekrecanie licznika na mniejszy przebieg sam jak hamowalem w v-techu to widzialem cuda wianki mialem 120km a tu myk 134 cud miod takze na moje skromne oko nie obrazajac innych mowie nie uwierze w takie cosik jeszcze dozucic sobie magnetyzer i wywalic kata i masz kolejne 15km

hehe

"siedze w temacie" :lol: :lol: no comments
jesli ktos chce miec wynik z hamowni co próba to inny ...niech jedzie do V-Tech ,my nie mozemy pozwolic sobie na takie cuda :lol: :lol:
posiadamy hamownie identyczna jak firma VTG (bez opcji obciazeniowej)pozdrawiam
ciebie tez wotson (fachowco) respect :lol: :lol: :lol:

wotson
Forumowicz

przez wotson » 2004-09-18, 00:16

słyszalem ze Wy fachowo hamujecie turbo diesle do 5500 obotów i odrazu wyłączacie silnik na takie códa mozecie sobie pozwalać ?

Daniel z TTC zweryfikował fachowość waszej hamowni no coments

wotson
Forumowicz

przez wotson » 2004-09-18, 15:54

co zero komentarza???

michal crx krak
Forumowicz

przez michal crx krak » 2004-09-18, 17:25

wotson napisał(a):co zero komentarza???

fakt przyznaje ze dalem plame wylaczajac silnik nie po 10min odstoju ,tylko szybciej ale nie odrazu (konkurencja czepiac sie musi :lol: )
ale najlepiej hamuje V-TECH jak Daniel powiedzial wylączają silnik zanim sie kola zatrzymają to dopiero NO COMMENTS bo byl u nich
moze jakies inne zastrzezenia Wotsonik?? FACHÓRO

michal crx krak
Forumowicz

przez michal crx krak » 2004-09-18, 23:43

Witam Rafal z tej strony, pisze ze skrzynki Michala, bo sie jeszcze nie zarejestrowalem. Wotson, nawet najlepszym zdarzaja sie wpadki, ale to nie jest powod zeby pisac o tym na forum. Jesli wypowiadasz sie na temat fachowosci to sam wpadnij do nas i sprawdz, a nie powoluj sie na opinie konkurencji!!! Pozatym to ze byles raz na hamowni we vtechu nie znaczy mozesz wydawac opinie na temat naszej hamowni. Mierzylismy juz kilka ed9 i dla porownania powiem Ci ze moja na tym samym stozku co Kuqlin
ma 9KM przyrostu mocy. Wiec jak widzisz to nie cuda tylko realia. Odrazu zaznaczam ze nie jest to regula, u Michala np. bylo "tylko" 3KM wiecej.
Jestesmy otwarci na wszelka krytyke pod warunkiem ze bedzie ona oparta na jakis konkretnych argumanetach, a nie "bo ja bylem we vtechu". Wotson cudow nie ma, to sa realia.
Pozdrawiam uzytkownikow CeeRek.

wotson
Forumowicz

przez wotson » 2004-09-19, 01:02

michal crx krak napisał(a):

fakt przyznaje ze dalem plame wylaczajac silnik nie po 10min odstoju ,tylko szybciej ale nie odrazu (konkurencja czepiac sie musi :lol: )
ale najlepiej hamuje V-TECH jak Daniel powiedzial wylączają silnik zanim sie kola zatrzymają to dopiero NO COMMENTS bo byl u nich
moze jakies inne zastrzezenia Wotsonik?? FACHÓRO

Michal byles w v-techu wiesz jak jest wylonczyli ci ceerke wylaczyli komus silnik???

slowa Rafala "Jesli wypowiadasz sie na temat fachowosci to sam wpadnij do nas i sprawdz, a nie powoluj sie na opinie konkurencji!!! "

sam powolujesz sie na opini innych

Rafal oki spoko nie jestem za nikim chcesz wes filter i wpadaj do projektu zalatwie ci hamowanie za darmo

pozdro..

michal crx krak
Forumowicz

przez michal crx krak » 2004-09-19, 14:04

wotson
bylem we v-techu jak mierrzyli wszystkich ,jak sam wiesz wszystkich na takim samym przelozeniu ,ale to bylo za free wiec ok (jak sam wiesz bez policzenia przelozenia wychodzą cuda)
po drugie !!! skad WIEM ze komus hamowali diesla we v-techu i mu prawie zarzneli turbine ???? dokladnie od DANIELA z TTC bo sam mi to mowił !!!wylonczyli mu auto zanim sie rolki zatrzymaly ...wiec tego sobie nie wymyslilem !!!!!!!!!!!
po trzecie jesli masz jakies zastrzezenia do naszej hamowni to jak wiesz :) byl u nas daniel sie hamowac i powiedzial ze jak byl we v-techu to mu cuda powychodzily (bo jak sam powiedzial jego auto jest zaszybkie na rolki) a u nas wyszlo ok
jak chcesz to przyjedz to cie zhamujemy a nie gadaj glupot dokladnie nie znajac faktow :wink:
po czwarte co do DANIELA : jak wiesz jego firma znajduje sie tuz za naszą wiec co mial powiedziec ??????:
przyjedzcie do nich bo maja hamownie ktora jest dokladna i o 250% tansza niz moja ,panuje u nich fajna atmosfera i dobrze traktują kazdego klienta ..wiec jedzcie do nich a nie do mnie !!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
zastanow sie czlowieku
pozdrawiam
jeszcze jedno !!!! DANIEL mowil ze byl w PROJECT XS ale nie chcieli go zhamowac (czyzby jakas obawa o hamownie???? ).......my nie boimy sie konfrontacji
pozdr.

Poprzednia strona   Następna strona