jarecki napisał(a):Ten od dwóch reksów to zdaje się że ja....
No ładnie, chłop 28 lat i wysyła mamę po śrubki - niezła beka
Jeśli to Ty zadupcałeś po Makuszyńskiego to się nie dziwię, że rozd***yłeś Rexa...
Jerr napisał(a):No ładnie, chłop 28 lat i wysyła mamę po śrubki - niezła beka![]()
Jeśli to Ty zadupcałeś po Makuszyńskiego to się nie dziwię, że rozd***yłeś Rexa...
jarecki napisał(a):Jerr napisał(a):No ładnie, chłop 28 lat i wysyła mamę po śrubki - niezła beka![]()
Widocznie umiem się dobrze ustawić a rodzina podziela moje zainteresowania
odnośnie zapierd..lania to rozczaruje Cię, to nie byłem ja.
pozdrawiam.

Jerr napisał(a):jarecki napisał(a):Ten od dwóch reksów to zdaje się że ja....
No ładnie, chłop 28 lat i wysyła mamę po śrubki - niezła beka![]()
[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
KubsonNH napisał(a):Na zakopiance w czwartek to ja jesli chodzi o niebieskiego ed
btw według mnie świetnie się prezentują te lampy, nie wiem jak w dzień bo nie widziałem ale w nocy robią przyjemne wrażenie

VEN napisał(a):kto dzisiaj - o 9:45 skręcał pod estakadą (gen. Iżyckiego) na Bora Komorowskieco w Młyńską - czarny reksiu i naklejka na pionowej szybie z tyłu po prawej - obejrzał się jak zatrąbiłem - ciemno szare Audi A3 - mrugnąłem awaryjnymi i pojechałem w górę no Dobrego Pasterza
pozdrawiam
pozdroUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość