za duzo tego,
niektorzy z was jezdza pierwszy raz w zimie i pamietajcie ze jezdzi sie zupelnie inaczej, ceerki nie maja ABSu i na hamulec naciska sie delikatnie
czekamy na info od Davidsa, szczerze wspolczje
MF - czy myślisz że jak ja byłem głupi to reszta krakusów też musi taka być ?? - panowie prosze mnie nie naśladować !!!!!!! - kopiowanie mojego zachowania będzie surowo karane !!!! będę się domagał tantiemów za prawa autorskie - i może to was więcej kosztować niż naprawa rozbitego autka - więc osobiście odradzam naśladownictwo !!
A tak na serio - będzie potrzebna maska, zdeżak i prawa lampa, postojówka oraz migacz - do rocznika 91 - tyle narazie wiem
Wiec stało sie to tak:
Wg prawa moja wina ale ja sie bardzo winny nie czuje
jechałem lewym pasem przedemną jechały 4 auta ... 3 znich zjechały na prawy pas takze miałem wpizdu miejsca (ok 100m) nagle zaswieciło sie zółte - auto jadace na moim pasie hamuje i ja tez zaczynam ... zablokowały sie koła odpuszczam a tu dalej hamuje ja wszoku zaczynam pulsacyjnie zeby odpuściły ale hamulce nic a nic nie odpuściły - (mechanik stwierdził ze układ mi gdzieś padł)
nio i bum mogłem uciekać lewym pasem ale nie mogły mi hamulce odpuścić
Szkody:
uszkodzenia:
1.zderzak
2.lampa lewa
3.migacz lewy
4.postoj lewy
5.chłodnica wraz z wiatrakiem
6.maska
7.błotnik lekko wykrzywiony, farba nie odrprysła takzę niebędzie problemu z tym
Elementy 1-6 będą mi potrzebne !!
silnik na chodzie - wg mechanika bo nie odpalaliśmy jeszcze !!
- zresztą chłodnica zatrzymała sie 5cm przed kolektorem bo na chłodnicy nie ma śladu kolektora !!
JAk wyżej Avia pisał nam nic niejest teraz został tylko smutek ;(
Ostatnio edytowano 2005-11-21, 22:34 przez Davids, łącznie edytowano 1 raz
i wlasnie tu przestroga dla innych, wiadomo ze honda to honda, ale 15 letniemu autu nei mozna ufac w 100%, zawsze cos moze nawalic w najmniej odpowiednim momencie
nie mniej dobrze, ze wam sie nic nie stalo i zycze szybkiego odbudowania auta