lepiej pobaw się w karoserie bo jak widze elementy łączone szpachlą to odrazu mi się przypomina calibra kolegi co tak połatał i popękało... a przy tych felgach to nieuniknione. Ja miałem et 44 na 17" i było super
mariusz639, z tego co widać na tym zdjęciu to nadkola tez masz kombinowe, to skąd możemy wiedzieć czy Ci ET38 (czy jakiekolwiek inne) będzie czy nie będzie wystawać ?
Swoją drogą widziałem kremowego Golfa II z tak poczynionymi modami wizualnymi, który stoi do sprzedania w różnych miejscach, a jego cena co widzę niższa.
Skąd taki pomysł na połączenie zderzaka z karoserią ?
Przedni też tak będziesz robił ?
w tej sytuacji to ja na twoim miejscu zamiast topić kase w alu to bym predzej dobry zawias za te kase sobie sprawił, a listwy zaspawane czy tam tylko zaszpachlowane to itak w przypadku czarnego koloru słonce kilka razy zaświeci i nagrzeje mocniej i zrobi tylko trach i dowidzenia.. peknie jak nic.. sam sie przekonasz... tym bardziej na drzwiach którymi sie trzaska. tez to chciałem zrobić i wiem ze to był głupi pomysł po konsultacjach z blacharzami którzy usilnie z głowy mi to wybli na szczęście