sprowadziłem solke z zagranicy od znajomego za grosze ale musze sporo w nia zainwestowac przydało by sie kompletne zawieszenie ale tez wygodniejsze fotele skora w srodku i ładniejsze felgi
Thomson napisał(a):gruby126p1 napisał(a): a opinie typu ze jest to gowno pisza ludzie ktorzy nie mieli stycznosci z tym zawieszeniem
jeśli piszesz o mnie to chciałem Ci powiedzieć, że jesteś w błędzie... miałem, jeździłem, nie polecam - jednym słowem gówno... fakt, nie jeździłem na samych amorach z jakimś normalnym springiem tylko na komplecie gt cupline -40, co nie zmienia faktu, ze to był nówka zestaw, po założeniu było twardo jak na prętach, po 3 miesiącach wysrał się lewy tył (nie wiem czy nie wcześniej, po takim czasie zdjąłem to zawieszenie)
vrus napisał(a):daj bdb alternatywe w tej cenie to masz odemnie wódke jeszcze, do ed9 nie ma.

Thomson napisał(a):każdy kto ma zdrowy rozsądek wie, że jeśli coś jest dobre to trzeba za to zapłacić więcej
gruby126p1 napisał(a):Thomson napisał(a):każdy kto ma zdrowy rozsądek wie, że jeśli coś jest dobre to trzeba za to zapłacić więcej
tu sie nie zgodze, nie ma czegos takiego ze co jest drozsze to lepsze, a wiem bo walkuje to na codzien
mts czy ta moze nie jest to znana marka ale i dlatego taka cena, a i owszem za znana marke trzeba duzo zaplacic- ale wlasnie za logo, bo czasami jakosc jest prawie taka sama
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości