koniu napisał(a):Dzisiaj o 7:44 na placu centralnym w Krakowie widziany czarny/ciemnografitowy crx z zielonymi felgami. W ruchu prezentował się bardzo sympatycznie.
Ktoś z forum ?

[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex

to Crash przecieżjeździłbyś na spoty a nie zmieniał ciągle auta to byś wiedział
hehehee
aa dwa to dziś przeczytawszy Twój komentarz chciałem się poprawić i przybyłem na spota i po długim szukaniu M1->plaza->krokus i znalezieniu miejsca okazuje sie, że z crx to tylko 2 były w tym jeden mój, ani Ciebie ani nie znanego mi (jeszcze) posiadacza czarnej solki nie uraczyłem
także mówcie kiedy będzie więcej rexów na spocie to wpadne którymś z moich
Nie do wiary ze ktos to wygrzebal
btw ładny sol widziany nie jednokrotnie na mieście 

ProLans napisał(a):to Crash przecieżjeździłbyś na spoty a nie zmieniał ciągle auta to byś wiedział
hehehee
hahah nie tylko zmieniam czasem też dokupuje tak jak obecną czarnuleaa dwa to dziś przeczytawszy Twój komentarz chciałem się poprawić i przybyłem na spota i po długim szukaniu M1->plaza->krokus i znalezieniu miejsca okazuje sie, że z crx to tylko 2 były w tym jeden mój, ani Ciebie ani nie znanego mi (jeszcze) posiadacza czarnej solki nie uraczyłem
także mówcie kiedy będzie więcej rexów na spocie to wpadne którymś z moich
Nie do wiary ze ktos to wygrzebal
nuda w pracy działa cudabtw ładny sol widziany nie jednokrotnie na mieście
ale że było mało ludzi to pojechałem[/center]Dratinni napisał(a):odezwał się ten co ma del sol i go nie stać na dokładki i siatex
btw o której najlepiej wpadać, żeby było najwięcej ludzi z forum?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości