Chciałbym go założyć ale tylko żeby działało otwieranie/zamykanie drzwi z pilota, bez syreny i innych dodatków. Czy da się to tak połączyć? Za wszelkie wskazówki dziękuję

może ktoś wie o co chodzi co jest nie tak
centralny działał z dobrą godzinę i teraz cały czas świruje
proszę o pomoc
by zamknąć auto musze najpierw zamknąć drzwi kierowcy recznie przekrecajac kluczyk i trzymajac chwilke i nastepnie drzwi pasazera - inny sposbó odpada zamknięcia auta bo wszystko sie otwiera
jak cos wykminisz prosze daj znac ! Pozdro 
a zapewne tak będzie ja też tak miałem gdzieś miesiąc po załozeniu się przesunęły trochę przy którymś otwieraniu i dupa 
i ustawienie tego drucika wydaje się takie proste ale wczoraj po godzinie odpuściłem
i przeważnie po jakimś czasie znowu przestaje działać jak należy
(pewnie za słabo skręcone druty) ale czy te siłowniki mają jakąś pamięć położenia drutu ?
jak to możliwe ze ustawiam drut i nie działa poprawnie za 5 minut przychodzę i już działa chociaż nic nie zmieniałem
niby proste ale nie do końca

Troche maslo maslane - ale trzeba druciki dobrze poskrecac, ponaginac. Tak czy inaczej mozna sprawdzic czy to problem zle spasowanego drucika wyciagajac go i zamukajac z pilota "na sucho"Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości