foxbox napisał(a):Dzis (czwartek) okolo 23;20 na targowej/solidarnosci stalem obok czerwonej solki z bodykitem jakims Elia czy nie elia (tego nie wiem, ale w miare sensowny), zawsze zapominam jaki masz nick na forum. Pozdrawiam
Również pozdrawiam
foxbox napisał(a):Dzis (czwartek) okolo 23;20 na targowej/solidarnosci stalem obok czerwonej solki z bodykitem jakims Elia czy nie elia (tego nie wiem, ale w miare sensowny), zawsze zapominam jaki masz nick na forum. Pozdrawiam

dymek1988 napisał(a):Pomaranczowa solka na WW przed chwilka przy silver pulawska pozdrawiam
RuKuS napisał(a):wczoraj na Askenazego 7 pomarańczowy del sol na ww, już któryś raz go tam widziałem
okeciak89 napisał(a):pozdrawiam del solke na WPI w kolorze czarny mat, wczoraj w godzinach poludniowych skrecal z wilanowskiej w powsinską, czy ktos od nas ?
[ Dodano: 2010-07-31, 14:32 ]dymek1988 napisał(a):Pomaranczowa solka na WW przed chwilka przy silver pulawska pozdrawiam

ErroR napisał(a):Pozdrawiam kierownika czerwonego Rexa na RBR z którym się witałem w piątek 30.07 na Al.Jana Pawła II w Wawie ok 19:00
ErroR napisał(a):Pozdrawiam kierownika czerwonego Rexa na RBR z którym się witałem w piątek 30.07 na Al.Jana Pawła II w Wawie ok 19:00

pozdro ziom.adamuss napisał(a):W niedzielę około 16:00 ciemny ED (o ile dobrze pamiętam na WGM...) pomykał Jerozolimskimi w kierunku Pruszkowa. Pasażerka patrzyła w moją stroną ale zauważyłem za późno żeby machnąć.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość