super pomysl rybki kocham lowic wezme swoj sprzet no mozna by cos wymyslec JA Z RUDZINSKIM planujemy zrobic duzy zlot w kwietniu w KIELCACH staramy sie teraz o wiazd na TOR KIELCE jak wszystko dogramy damy wam znac i zapraszamy w roku 2006 pozdrawiam wszystkich
Fajny pomysł ... i ja zwracam sie z pytaniem do Ciebie ... jest tam w okolicy jakiś lasek ?? Dużo os lubi zbierać grzybki i można by było sie podzielić na rybaków i grzybierzy - ja mam dylemat bo lubie to i to
chętnie bym sie przejechał - całkiem inny zlot niż wszystkie !!
Przede wszystkim podoba mi się stwierdzenie że to ma być zlot inny niz wszystkie, oto mi chodzi. Z ryb to mam dużo karpi, sumy ponad 20 kg, amury ponad 15 kg, a pozatym szczupaki okonie japońce no cały asortyment bedzie. Mozna łowić na spining a nawet na żywca jak chcecie. Mam kawałek swojego lasu z kożlakami, a 500m od stawów jest duży bór prawdziwkowy. Rozpalimy wieczorem ognicho, na grilach i przenośnych kuchenkach posmaży się rybke, jakoś się te noc przetrwa...
tak czytajac to wszystko sobie po kolei naprawde mozna sie rozmarzyc , jeszcze biorac pod uwage aure jaka teraz panuje, a tam slonce, woda rybka, autka i ludziki
juz to widze ale szkoda tylko ,ze az tak daleko ode mnie