Mam problem z dachem elektrycznym.... Bylem dzis w salonie Hondy w Bydgoszczy i powiedzieli mi, ze nie potrafia tego naprawic;d;d poza tym problem częsci odnosnie dachu jest ogromny.... Nie mowie tu o szrotach, tylko o dostepnosci czesci. W salonie i serwisie Hondy powiedzieli mi ze nie maja nawet dostepu do schematu elektrycznego tego dachu a co dopiero do czesci tej "centrali" obslugujacej caly proces skladania dachu... JEzeli ktos wie kto potrafi pomóc w tej sprawie, w naprawie tego cuda, bede wdzieczny...
przeczytalem pobieżnie i zawsze zdjemowalem wszystkie zaczepy czyli te z boku i ten tylny a nie tylko przednie dwa tak jak trzeba jutro sprawdze moze to tylko o to chodzi:):)
Babcia mowiła tylko nie kupuj 2-osobowego, Babcia nie miala nic do gadania ;p Zbyt piękny samochód by babci sluchac
Prawdopodobnie nie przekręciłeś kluczyka na "ON"
Bez tego nie bedzie mrugać.
Ale najpierw zresetuj kompa bezpiecznikiem pod maską (wyciągnij na 20 sec) i dopiero zapłon (bez uruchamiania silnika).
Zresztą wszystko jest opisane krok po kroku w manualu str. 20-172
Podałem Ci linka dwa posty wyżej...
Czy ta instrukcja od dachu nie wyszla tez w wersji POLSKIEJ???? Dobrze, ze chociaz to jest, bo cos tam czaje.... ale z POlską mysle byloby o wiele lepiej....
Babcia mowiła tylko nie kupuj 2-osobowego, Babcia nie miala nic do gadania ;p Zbyt piękny samochód by babci sluchac
Niestety nie.... Ale wydaje mi się, że nie ma tam nic niezrozumiałego tym bardziej że są "obrazki".
Zawsze można dać komuś do przetłumaczenia i umieścić na forum...
Gdybyś był tak miły to (prawie)wszyscy właściciele E-dachu byliby wdzięczni...