Mam takie pytanie, czysto orientacyjne. Ile może wynieść w sumie taki swap? Chodzi mi o tylko o całą robociznę. Przekładka wszystkiego z rozbitego del Sola EG2 do EH6 - instalacja, silnik itp.
jak eg2 jest obd1 to nic nie trzeba kabelkować ale to zależy który rocznik
del Sol Captiva Blue Baby 190KM/220Nm @ 0,55bar SOLD ITR DC2 #2079 196KM/201Nm SOLD CB600F HORNET '10 SOLD cvc 8gen FK3 glasstop EXECUTIVE @ DESMOND REGAMASTER - 180KM/407Nm SOLD w garażu MX-5 NA '90, XJ6N i Hornet 600 Cafe Ricer Project
czebem kochany, czeba.
zeby VTEC dzialal trzeba przy kompie polaczyc dwa piny. nie pamietam teraz ktore dokladnie aczkolwiek moge to znelezc jesli trzeba. (chyba A4 z D6)
Hyh jak sprawa w EDku wygląda to wiem bardzo dobrze, bo trochę z devilem o tym gadaliśmy Po prostu trafiła mi się fucha na taki swap, a nie wiem ile za takie coś się bierze. Dzięki za info
pytanie do tych co sie tym zajmuja na codzien jaki koszt calego swapa na B serie ?? odstawiam auto na warsztat,i wyjezdzam z B16 pod maska,interesuje mnie cena
A to nie jest tak tragicznie a co do 3 chłopa i pół litra to jak by była taka możliwość to nawet po litrze bym postawił za taką przekładkę z podziękowaniem z mojej strony