zwierzu_1986 napisał(a):Jak odbiorę auto od mechanika to chętnie
to kiedy będziesz na kołach???
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
macie czas jutro około 20 lub później na jakiegoś spota ????
Ostatnio edytowano 2010-09-30, 09:13 przez bar_oo, łącznie edytowano 1 raz
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
bar_oo napisał(a):macie czas jutro około 20 na jakiegoś spota ????
ja mam , tak jak my gadali na gg chętnie wpadne
myśle że forum dobre miejsce w taką pogodę co?
Zwierzu mogę po Ciebie podjechać , dobrze jakbyś był , pogadamy o tych tajlach...
ale wy [lubiezne posuwanie dupa w tyl i przod] Panowie ekipa przespała sezon (prawie cały) i tak jak mówiłem, chętni na spota będą jak przymrozki przyjdą Trzeba coś ukulać a nie marudzi nazgulek
więc ugadajmy termin na ten tydzień i niech każdy o tym wie od niedzieli żeby się spiknąć w środę lub czwartek pogoda ma być znośna a do tego mamy jeszcze FORUM
[ Dodano: 2010-10-16, 15:07 ] jesteście skłonni na spotkanie w tygodniu ???
ja jestem za bo w końcu trza się spotkać i pogadać