zwierzu_1986, robi sie, Mysle ze w przyszlym tyg mozna cos zrobic
[ Dodano: 2010-09-29, 17:38 ] Dzisiaj, na styczyńskiego czerwony Rex nr. rej BAU ........ za nim civic tez czerwony w 4 genie z dmuchawka... Spokojnie lecieli ;P
dzisiaj droga do centrum GLIWIC jadąc od ZABRZA przy salonie FORDA około 14.40 , NIEBIESKI ED9 z czarna maską a do tego miał z przodu lampy soczewki kto to ???
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Dziś u mnie na wiosce w Radziechowach jakiś czerwony CRX IIgen. pomykał na mojej ulicy (nie wiem czy nie miał przyciemnionych tylnich lamp, bo strasznie z daleka go dojrzałem)
niebieski ED9 SGL dzisiaj przy placu teatralnym jechał od strony PLATANA w stronę Gliwic około 16.15 kto to ???
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Najpierw ok 19:30 bordowy rex II gen (na rej. SK) jadacy w strone Supersamu w Katowicach, chwile pozniej jakiś taki żółty czy pomaranczowy rex II gen też jadący ul. Skargi w strone Supersamu
smiesznie, ze tak 2 rexy pare minut po sobie, a normalnie to sie trafia raz na pare tygodni
Wszystkim mozna przedstawic swoja milosc do CRX'a - napis w avatarze zrobiony jest ze zuzytych wykalaczek
Dzisiaj pod Auchanem w Raciborzu ok. 17 widziany szary 2gen na OGL 07FV z duużą lotką na klapie. Za kierownicą młody chłopak, a jego pasażerką była pani blondynka
Ktoś z forum?
[ Dodano: 2010-10-10, 20:25 ] O 19 w Krzyżkowicach widziany 2gen wjeżdżający na posesję, kolor jakiś ciemny