wyciagnalem skrzynie lezy sobie ladnie i czeka na sprzeglo tylko jakie tam mam kupic sprzeglo?? chce kupic caly komplet zeby jak juz wymienie miec spokoj mozecie pomodz jakie pasuje do tego modelu rocznik to 94 silnik 1,5 z gory dziekuje za pomoc
wyciagnalem skrzynie lezy sobie ladnie i czeka na sprzeglo tylko jakie tam mam kupic sprzeglo?? chce kupic caly komplet zeby jak juz wymienie miec spokoj mozecie pomodz jakie pasuje do tego modelu rocznik to 94 silnik 1,5 z gory dziekuje za pomoc
kupiłes kradzione auto ??? lolmamarco84 napisał(a):no niestety nie przejechalem sie poniewaz auto pochodzilo z kradziezy brak kluczykow padniete sprzeglo zdemolowany srodek rozbita szyba udalo mi sie juz odpalic i zabralem sie powoli za dalsza naprawe a najwazniejsza jest wymiana sprzegla

itd itp to ci poda ceny tego sprzęgła kolo jest ok ,albo kup na allegro jeśli już będziesz wiedział jakie, pokaz foty co to masz a ja trzymam kciuki za cierpliwość w doprowadzaniu auta do dobrego stanu
mamarco84 napisał(a):ok zaraz sie za to zabiore tak jak napisales![]()
[ Dodano: 2010-10-17, 20:07 ]
panowie jak to jest zapytalen na allegro o sprzeglo do mojej hondy i dostalem odpowiedz ze CRX Del Sol w tym roczniku występował tylko z silnikiem 1.6 a nie 1.5?? prawda to jest? rocznik to 1994
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości