)
Bonczek napisał(a):Zglos sie do qouwaxa bedzie mial na miejscu lapy - a jak nie to sciagaj z usa, zejdzie troche dluzej ale beda ladniejsze
Robs napisał(a):Na oryginalnych łapach/poduszkach (z jakiegokolwiek modelu hondy by nie były)nie wsadźisz b serii do edeka. Od EE8 tak jak Cień696 pisał potrzebna "L"-ka i bodajże łapa z poduchą od rozrządu (nie jestem już pewien). Ta od strony skrzyni na pewno nie podejdzie.Pozostaje custom lub rzeźba we własnym zakresie (kumplowi robiłem łapy pod C6 do edka,trochę zabawy jest,ale do ogarnięcia)
Patyki też masz od EE8?Jeśli nie to te od ED9 nie pasują (przeróbka)
Napisz do Apola lub Elcomo,niedawno wsadzali C4 do edka więc napiszą Tobie co dokładnie pasuje.
Pzdr
[ Dodano: 2010-11-16, 20:00 ]Bonczek napisał(a):Zglos sie do qouwaxa bedzie mial na miejscu lapy - a jak nie to sciagaj z usa, zejdzie troche dluzej ale beda ladniejsze
A propo łap zza oceanu,to co robi Innovate to smiech na sali a nie łapy,takie moje zdanie a propo solidności/jakości wykonania.
Sorry za OT

) a na spawie i tak nie pusci 
atom1 napisał(a):jak masz calego ee9 i duzy zapal to mozesz powycinac z budy mocowania poduszek i przespawac do swojej budy 600 zl w kieszeni i silnik bedzie dobrze stal) a na spawie i tak nie pusci

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości