Grzechu1916 napisał(a):http://allegro.pl/honda-crx-jedyna-taka-zobacz-warto-i1354918464.html
pierwsza lepsza. Nie szukałem długo. Nie każdy jest piękny, ale każdy powinien się podobać właścicielowi. Ten pewnie się podobał, jak chłopaczek miał zajawkę na tuning po NFSie. I ma teraz problem ze sprzedażą takiego "cuda". Chyba temat wyczerpany. A co do TONY szpachli, to nie zastanowiłem się nad tym, przepraszam, być może jest to zrobione profi. pozdrawiam
ten body kit robił szał ale w okolicach 2000 roku.
kobi napisał(a):sebas, a co twoja del-solka jest zrobiona pod JDM moze??
Bardziej mi się podobała od CRX'a ale to moje zdanie. Rexa też masz super!mrenias napisał(a):Ja w 2000 roku tak zrobiłem sole:
kobi napisał(a):sebas, a co twoja del-solka jest zrobiona pod JDM moze??
podoba mi się strasznie 
sebas napisał(a):- 1 miejsce w kategorii najładniejszy JDM - MegaSpot Honda Wieryszów 29.05.2010
sebas napisał(a):- 2 miejsce w kategorii na najładniejszy JDM - MegaSpot Honda Jeziorsko 14.08.2010.
Chociaz te podróbki i tak fajnie wygladaja 
Same nowe felgi będą warte więcej od Twojego CRX'a 
sebas napisał(a):Nie zapominaj że oprócz "chińskich części z USA" w moim aucie znajduje się masa gadżetów dostępnych fabrycznie tylko w SIRach i to wszystko jest OEM. Po za tym co za różnica czy np masz oryginalny zawór upustowy HKS czy jego podróbkę z Chin jak one są praktycznie identyczne i jednakowo działają z tą różnicą że ten oryginalny jest 5 razy droższy? Jak Cię na to stać to zrób sobie auto w stylu JDM na 100% oryginalnych częściach i do tego samych japońskich producentówSame nowe felgi będą warte więcej od Twojego CRX'a

bijesz do mojej Hanisebas napisał(a):Same nowe felgi będą warte więcej od Twojego CRX'a
ona cie ma w 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości