Nie łam się, ja od dwóch miesięcy szukam jakiejś sensownej pracy i mnie też ku*wica bierze. Młody, perspektywiczny a mnie nie chcą Co tu robić, trzeba szukać. 3maj sie.
heh tłumaczą się że zł słaby i baryłka droga jak była sytuacja że dolar był słaby po 2,30zł a baryłka ropy tania po 80dolarów to paliwo u nas było po 4zł z groszem. Przy takim spadku wtedy to po 3zł powinno być. Teraz to stacje windują cenę paliwa przed świętami. Fakt faktem akcyza jest duża ale nawet przy obniżeniu akcyzy stacje podniosą szybko swoją marże bo już tak jesteśmy przyzwyczajeni że paliwo poniżej 4zł nie zejdzie
Najpiękniejszy widok dla oka.......... piękna kobieta w CRXie...... a jaka kobieta w CRXie nie jest piękna:D
Na szczęście są jeszcze stacje typu NESTE gdzie i tak jest drogo ale przynajmniej taniej niż na innych..
W takim tempie wzrostu cen paliwa trzeba będzie szybko przesiąść się na rower..
Bo taniej już na pewno nie będzie..
ja od chyba 2 lat tankuje na Tesco, wcześniej tankowałem na bp, orkanie, shellu, prócz ceny paliwa nie widzę różnicy, za to jak gaz mam zatankować to na Tesco jest bdb, polecam przynajmniej w mojej okolicy. paliwo tankowałem ostatnio za 4,63zł i tak o jakieś 80gr za dużo
Najpiękniejszy widok dla oka.......... piękna kobieta w CRXie...... a jaka kobieta w CRXie nie jest piękna:D