Tak jak w temacie , próbowałem podpiąć radio , wszystko działało do czasu aż odpiąłem radio spowrotem i chowając kable izolacja pewnie spadła i nagle zrobiło się spięcie , czego konsekwencją jest to , że radio już nie działa . Pytanie jest nastepujące , czy mogło wywalić bezpiecznik , jak tak , to który to jest , bo nie mam jak sprawdzić ?
Jezeli sprawdziles bezpiecznik na radiu i opisany jako radio na klapce bezpiecznikow to sprawdz jeszce bodajze bezpiecznik od zapalniczki opisany cigarette lighter niechce mi sie do auta schodzic:p ale to chyba wlasnie zapalniczki pali przy radiu..
taa w II gen jest osw kabiny zapalniczka i radio posprawdzaj wg schematu na radiu kostce iso czy dobrze ida kable i czy ci nap dochodzi jak raqdio nie zadziala to mozliwe ze upalilo jakas jeszcze sciezke od masy w nim i wystarczy lutnac kabel jakis i wszystko ok
sprawdz kable czy nie sa poprzecinane izolacjei i moze dotykaja gdzies szkieletu w tunelu - ja jak kupiłem rexa to były koncówki kabli nawet wtyczek nie było