czas wykonania około 30 dni.
ppiotrek napisał(a):a jaki kolor tego lakieru?
chodzi o lakier bezbarwny na szybrach z węgla

Cień696 napisał(a):jesli potwierdzisz ze dostales ladny blat do zrobienia odlewu co by nie odstawal ani nie byl krzywy itp to wtedy bylbym chetny
Okti napisał(a):Pisałem PW, ale nie otrzymałem odpowiedzi..
Kicman napisał(a):Proste 2 pytania:
-Szyber do CRX będzie caly z carbonu czy laminatowy pokryty carbonem??
-Jaka jest gwarancja ze bedzie z nim wszystko ok i że to dobra inwestycja 350zł bo jednak w Polsce mieszkamy i dla mnie to jednak sporo.
Blat w sumie to nie jest nawet polakierowany porządnie bo sobie sprytny szkop prysnął jakims czarnym matem tylko z wierzchu a od spodu goła blacha, lakier jest bardzo cieniutki ale to bardzo bardzo, nigdy nie szpachlowany ani nic. No ale nie wiem, nie jestem go pewien bo kupilem go z rozbiórki z CRX'a z niemiec. Co myslicie??bin napisał(a):Dalej jeszcze jedna osoba na maski carbon del sol i jedziemy z tematem.
wONe napisał(a):bin napisał(a):Dalej jeszcze jedna osoba na maski carbon del sol i jedziemy z tematem.
no to proszę![]()
Szyberdach Laminat CRX:
1. Okti - ED9
2. damian1986-ED9
3. tybet - ED9
Szyberdach Carbon CRX:
1. SHAH_99 - EE8
2. tomas82 - EE8
3. mack1111- ed9
Maska Carbon Del Sol:
1. Sebas - 1 szt. (z bolcem do zamka)
2. zbiknieff - 1 szt. (z bolcem do zamka)
3. bin - 1szt (z bolcem do zamka)
4. EtnieSovskY - 1szt (z bolcem do zamka)
5. wONe - 1szt (z bolcem do zamka)
Blenda Carbon Del Sol:
1. Sebas - 1 szt. (bez dziury na światło przeciwmgielne i bez otworu na zamek - gładka)
2. freelanc3r - 1szt. (raczej jak ori)
3. zbiknieff - 1 szt. (bez dziury na światło przeciwmgielne i bez otworu na zamek - gładka)
4. bin - 1szt (bez dziury na swiatlo przeciwmgielne, z otworem na zamek)
5. ketiw - 1szt (bez dziury na swiatlo przeciwmgielne, z otworem na zamek)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości