Chce ktos miec stickerbomb'a na blacie szyberdachu? majster1010 ogarnia te sprawy. Cena to 125zl/m² + przesylka. 1m² wystarczy na 2 blaty szyberka. Nie chce mi sie kupowac calego m² po to zeby polowa poszla w smieci.
Projekty: http://picasaweb.google.com/JDM.LUBLIN/ ... irectlink# Jak ktos chce to pisac na PW lub GG. Potrzebuje 1 osobe Z wyborem projektu jakos sie dogadamy
mam mnieszki cena dla was 10 zł ktos chcetny ??? pw lub gg tel
[ Dodano: 2011-01-17, 16:46 ] obklejenie podsufitki to 140 zł za alcantare mysle ze to dobra cena wliczony w to materiał i klej ,wybierasz kolor z próbek =Podsufitka i osłona do szybra
mam tez skóry microfazy i inne oczywiscie liczone inaczej
Jutro JF planuje mały spocik w alfie o 19 wszyscy chętni mile widziany
ostatni poziom na dole, sektor chyba C z tego co pamiętam, zjeżdzając w dół skręcamy w prawo i lecimy do konca, ja tam na pewno już będę
pozdro
[ Dodano: 2011-01-29, 14:59 ] Słuchajta co mi to głowy naszło
którys dzien w tygodniu ew
przyszła sobota bądź niedziela 5 lub 6 luty będę organizował kulig z ogniskiem i takie tam i przyszło mi na myśl aby zrobic taki nasz klubowy meeting Co wy na to?? bierzcie swoje 2gie połówki i 3cie do kieszonki pare groszy na kulig i kilo kiełbasy z chlebem
Dawno się ekipą nie spotykalismy, a jednocześnie mamy bardzo fajną pogodę, pod warunkiem że się taka utrzyma
Kulig odbył by się w moich okolicach, parking dla was będzie, wszystko będzie miało ręce i nogi
trasa będzie przebiegac lasem.
doszły mnie sluchy że pasował by też piątek godzina wieczorna ze względu na to że albo jest szkoła w weekend albo praca
co byście powiedzieli jeszcze na piątek wstępnie godz 18 17 ? do ustalenia
nie ten dział ale częściej tu zaglądacie niż by gdzieś indziej więc piszę tu
Słuchajta co mi to głowy naszło
przyszła sobota bądź niedziela 5 lub 6 luty będę organizował kulig z ogniskiem i takie tam i przyszło mi na myśl aby zrobic taki nasz klubowy meeting Co wy na to?? bierzcie swoje 2gie połówki i 3cie do kieszonki pare groszy na kulig i kilo kiełbasy z chlebem
Dawno się ekipą nie spotykalismy, a jednocześnie mamy bardzo fajną pogodę, pod warunkiem że się taka utrzyma
Kulig odbył by się w moich okolicach, parking dla was będzie, wszystko będzie miało ręce i nogi
kto by się na to pisał??
[ Dodano: 2011-01-29, 14:57 ] nie ten dział ale częściej tu zaglądacie niż by gdzieś indziej więc piszę tu
Słuchajta co mi to głowy naszło
doszły mnie sluchy że pasował by też piątek godzina wieczorna ze względu na to że albo jest szkoła w weekend albo praca
co byście powiedzieli jeszcze na piątek wstępnie godz 18 17 ? do ustalenia
Pomysł całkiem fajny ale ja niestety podziękuję ,odkłądam ostatnio każdego grosza na nowy projekt dla edka a ceny dojazdów do pracy codziennie i tak mnie dobijają
Czyli jak narazię na listę chętnych mogę wpisac Karwos (+ -) osoba towarzysząca
Czekam na potwierdzenie ze strony Pawka
Nie odpowiedział mi jeszcze SP4r coś tam Darek
Czy jeszcze ktoś z forum, lub też poza miał by ochotę wziąsc udział w kuligu wraz z ogniskiem i tak dalej??
oczywiście oprócz osób z forum będą jeszcze inni ludzie, jako iż zainteresowanie jest prze olbrzymie, dla tego też liczę że nazbiera się nas około 10- 15 osób
4 marca piątek DRIVE ME IN... YOUR CAR
Lubisz szybkie samochody, a "Fast and Furious" to film którego nigdy nie zapomnisz, to piątkowa BB biba przypomni ci ten klimat! Gramy całą noc a nad ranem zapraszamy na afterowe śniadanka
za magnetofonem DJ QOOL
promo nocy - vodka + burn
wjazd free do 24.00 (po: 5 zł)
PRAY FOR AFTER
Nie wiem gdzie to wrzucić, dlatego wrzucam tutaj.
W najbliższy piątek organizuję imprezę muzyczną z motywem przewodnim Szybkich i wściekłych, streetracingu driftu itp.
Miejsce imprezy to klub Bada Bing w Białymstoku, który znajduje się przy ulicy Legionowej. Serdecznie zapraszam