Loooho To w końcu sobota czy niedziela?? Pitak kadwa jestem za z jazdą z BB razem Tylko kwestia do ustalenia jeszcze co gdzie jak Będę na stówę, trzeba ustalić mniej więcej jeszcze godzinkę. Może tak jak ostatnio coś koło 15 mniej więcej co nie??
otóż to damianie NIE DAMY RADY :] niedziela to odpowiedni czas na spotkanie:] a ty kadwa jakis meteorolog z ciebie czy jak?? po co te dziwne prognozy ??
wizard91, zkumamy sie w niedziele o ktorej sie spotkamy bo na pewno na orlenie na bystrzanskiej a godzina to jeszcze do ugadania. weź tam zkoluj jeszce kogos zeby nas bylo wiecej
CRX'y z B-B ustawka na Bystrzańskiej na stacji Orlen? Więc wystarczy jeszcze ustalić godzinę odlotu na Żywiec, czekam na info... Z tego co czytam na tym forum to jest nas 3 na razie... Może uda się jeszcze kogoś poinformować?
PS. Pitak87: Pogoda... Tak wpisałem w google pomyślałem, że podam na forum, ja mam letnie nowe założone i trochę się ślizga, teraz testowałem... Trochę się ślizga...
PS. 2. : Ja mam dziewczynę na Morskim Oku i tam zawsze stoi czerwony CRX na numerach SB, może wiecie kogo to?
też go tam czesto widze ale chyba to nikt z forum bo juz pisalem o nim. co do godz to kukaj na temat na pewno dojdziemy do tego o ktorej bedziemy startowac
Ervin9216 napisał(a):Tym razem raczej nie zawitam - w Solce silnik zarżnąłem
Dziwne bo tam nie dawno temu był remont robiony i nawet wiem kto robił.
Ja nie mam auta niestety ale w niedzielę moja była solka przyjedzie do mnie więc jak będzie moment to przyjadę z nowym właścicielem Zbyszkiem z Zabrza.
A to w takim układzie nic dziwnego.Bo ten silnik pił olej litrami.Jak uszczelnili "górę" tylko to normalne że dół szlag trafił bo wzrosło ciśnienie. Nie ma sensu robić pierścieni i uszczelniaczy jak się zostawia stare panewy.
koledzy doszlismy do wniosku z damianemcrx że najodpowiedniejsza godz to 15 tak wiec jutro tj. niedziela 06.03.2011 o godz 15 spotykamy się w żywcu pod tesco chyba każdy wie gdzie to jest.osoby jadące z bielska spotykamy sie na bystrzańskiej na stacji Orlen o 14.30 mysle że w 30 min dolecimy