Bede przed 14:30. Akurat odwoziłem dziewczyne i podjechała ta czerwona CRX i wyjasnilem sytuacje ale niestety praca i jeden CRX mniej, macie kogos jeszcze? On zna stronę, przynajmniej tak twierdzi, bo go zaprosilem na forum... Do zobaczenia na Orlenie, pozdrawiam.
P.S.
Kupilem niebieskie zarówki na przód przy okazji i zalozylem od razu, troche są nawet niebieskie...
powiem tak dziekuje Shark, kadwa wizard91 RandallRaines za spota szkoda że tak wyszło że nie zrealizowaliśmy planu no ale cóż co po niektórzy polecieli w ....... no ale zdaza sie moze następnym razem sie poprawią. a do do KADWA to jak długo cie czepali i czy dostałeś jakiś mandat?? czekalismy na Ciebie ale po 30 min doszlismy do wniosku że to nie ma sensu i rozjechaliśmy się.
Jedyne co się udało planowo i całkiem bez problemu to ustawka na Orlenie i trasa Bielsko - Żywiec. Ja również dziękuję Shark, kadwa, wizard91, pitak87 za chęci bo co wyszło to wyszło i proponuję puścić to w niepamięć. A co do pozostałych 2 panów jak się mówi "dolecimy" nie jest równoznaczne z "urwiemy się na chatę", zwłaszcza kiedy jeden z panów to wielki prowodyr spotkań. Tak się nie robi.
PS: kadwa opisz wtf bo to groźnie zaczęło już po 30 min wyglądać...
Nieważne jak sprzęt wygląda, ważne że zostawia Calibry na światłach xD
Też dzięki wilekie za spota, dla mnie i tak fajnie było, bo przynajmniej Wasze fury obejrzałem następnym razem w bb to napewno bedzie więcej osób i więcej do roboty na miejscu.
ps. Wizard a co z Tobą się stało? Miałeś jechać za mną. Trafiłeś?
a to od zderzaka , mi tak rexa nazywaja ;p
Dzisiaj rano konto na szybko zakładałem żeby sie załapać na spota, a nie miałem już jakiego nicku wymyśleć...
Ostatnio edytowano 2011-03-06, 22:43 przez Shark, łącznie edytowano 1 raz
Shark no dojechałem tylko postanowiłem skręcić i pogadać z kadwa. Dzięki wielkie poznaliśmy prawdopodobnie nowego przyszłego członka forum w hmm. Nie wiem jak określić tzn. (nie wiem jaka jest jego konkretna nazwa) ten kolor żeby kolegi nie urazić