Czy może mi ktos napisac czy garb na masce ED9 żeczywiście jest potrzebny? Czy rozrząd sie nie zmieści jak by to wygładzić?? Pytanie narazie jest czysto teoretyczne.
PZDR!!!
Z kazdym dniem nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę!!!
Ehhh... i po co texty? Mam wizje auta i to mój biznes jak chce to zrobic. Pamietaj że najfajniej auto wyglada jak sie różni od innych a garba ma prawie każdy prócz V-tec'owców.
PZDR!!!
Z kazdym dniem nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę!!!
ten garb to jest tylko taki rozpoznawczy chwyt pierwsze generacja z najmocniejszym silnikiem (DOHC 16V) tez ma garba... mimo ze bez niego silnik i tak sie miesci to samo masz w civicach i crxach.. garb jest tylko jako element rozpoznawczy wiec jak Ci sie nie podoba, to mozesz usuwac...
A Judge to potwierdza - bo sprawdzil
garb garbowi nie rowny. widzialem kiedys laske z garbem-kiepsko wygladala ale w crx jest ok. jak chcesz to go likwiduj. kazdy ma jakas wizje. jaki swiat by byl nudny gdyby wszystko bylo do siebie podobne.