Peeleen, czemu nie odbierasz mojego telefonu - firmowego. Jak tam z moim nowym projektem?
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
w zeszlym tygodniu zjechalem sie na rondzie kocmyrzowskim z czerwonym edkiem skrecal w lewo , jak w bordowym vencie na duzym kole bylo oczoko od kierownika w moja strone pozdrawiam
plasko oczkowe 32 w kontakcie z szyba calibry powoduje zamieszanie!
Posiadam CRXa ed9 D16A9 88r do sprzedania za GROSZE!! WAZNE OPLATY OCE, PRZEGLAD 11.2011 za 2999zł do NEGOCJACJI
Mam do sprzedania kultowego CRXa z silnikiem D16A9 po tuningu z krótką skrzynią biegów.Silnik na dzień dzisiejszy posiada ok 150 Koni.
-Tarczowe hamulce PRZÓD i TYŁ (bardzo dobrze chodzą)
-Siedzenia w stanie IDEALNYM (oryginalne pół-kubełki CRX)
-Sportowa kierownica
(nie dawno zakupiona z naba)
-Sportowy STOŻEK
-Sportowy wydech
(posiada cały układ wydechowy sportowy)
-Sportowe zawieszenie
(Bardzo dobrze się prowadzi oraz trzyma drogi)
-Światła przednie - soczewki
(bardzo ładnie się prezentują na hondzie dają jej niepowtarzalny wygląd)
-roczny akumulator oraz nie dawno był wymieniony olej w silniku.
Samochód może posłużyć komuś do rajdów KJS (bo jest naprawdę bardzo dobrym samochodem na początek przygody z rajdami) lub na codzienna jazdę przy spokojnej jeździe spali 7-8 L paliwa!!
Samochód czysty i zadbany z ważnymi OPŁATAMI OCe, przegląd 11.2011
Wszelkie pytania prosze kierować na numer 514 431 855
CENA OCZYWIŚCIE DO NEGOCJACJI, możliwa ZAMIANA na coś wiekszego..
Środek zadbany,siedzenia bez dziur,przetarć elektryczny szyberdach działa bardzo dobrze,przednie światła po małej modyfikacji podejdą do civica 3g - 4g oraz 5g,TARCZE PRZÓD TYŁ (również nadaje się na swap do CIVICA, tak jak sportowa kierownica z NABA) WYTRZYMAŁE ALUFELGI 15` z 195/50 ( 2xZIMÓWKI w b.dobrym STANIE)
Najpierw spróbuję sprzedać w całości za 2999zł oczywiście do rozsądnej negocjacji, gdy nie sprzedam pod koniec września SAMOCHÓD PÓJDZIE NA CZĘŚCI !!! DLATEGO CZEKAM NA PROPOZYCJE I REZERWACJE CZĘŚCI !!!
Wszelkie pytania proszę kierować na priv lub 514 431 855