Warsiawiak napisał(a):Siwy rex na ul. Sokratesa dziś przed 17. Komu w czerwonym del sol WD psy nie dały poszaleć na wisłostradzie około 11 ?Pozdro.

men_11 napisał(a):chciałem powiedzieć tylko ze ludzie to mendy a szczególnie młode gnoje :/ jakiś cwel bo innaczej sie nie da tego nazwać zrobił sobie impreze na mojej masce ;/ cała wgnieciona lakier odszedł ;/ dzięki rogalike za pożyczenie maski, ludzie to kur** ;/
również w Powązkowską skręcał. Później chyba te same czerwone ED9 puściłem do skrętu, nie pamiętam jak się nazywa ta ulica... jechałem białym STAR-em
no i dzisiaj znowu ten niebieski ED9 na Powązkowskiej z rańca. Pozdrawiam
jak się właściciel obroni? Osobiście nic nie mam do pokazywania swojego auta z tablicami, ale decyzja powinna należeć do właściciela
mam możliwość ustalenia do kogo te tablice należą poprzez brata kolegi wójka, który ma syna komendanta gdzieśtam ;d i w tym momencie takie numerki stają się bardzo istotne.
Baca napisał(a):To pewnie ja. Warsiawiak ty masz czerwoną solkę z kompresorem?? bo taką to wlaśnie widziałem na sokratesa wlasnie kolo 17, pomachalismy sobie. pozdrawiam kierownika
.
Motul ed9 napisał(a):Wczoraj na Marynarskiej na pasie do skrętu w lewo niebieski rex na WN..a ja w autobusie![]()
Tego samego dnia przylukałem też czerwoną solniczkę na Sobieskiego zawracała w stronę Wilanowa na blachach WPI..Pzdr

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości