No ja mam nadzieję, że w tym roku dam radę - rok temu nie mogłem bo świadkowałem na ślubie kumpla ale tym razem już nie ma bata. Może jakiś korowód zrobimy z Wrocka
M!R@S napisał(a):27-03-2011r. Krzywa rozpoczęcie sezonu
to w koncu o ktora Krzywa chodzi bo ja bylem tylko raz w tej kolo Legnicy i jak dobrze pamietam to jakies stare lotnisko ? Bo jak to ta sama to ja sie pisze tylko dobrze jakby jakies starty ktos organizowal to nie tylko 1/4
schody drewniane, kowalstwo artystyczne TANIO,SZYBKO I SOLIDNIE
lenio,tak to jest ta sama Krzywa, i oprócz ćwiartki, będzie tam też KJS i dbDrag także zapraszamy no i nie zapomnijcie grilów, chociaż w sumie to na wjeżdzie z autostrady postawili KFC.
spox z zielonki masz po drodze do mnie... Mack1111 też leci obok mnie wiec zapewne razem polecimy. Troche ekipy leci z polkowic więc dosyć dużą paką polecimy. Start godzina 13:00 Lotnisko Krzywa.... ostatnio było bardzo fajnie bo starty ze świateł były
[ Dodano: 2011-03-12, 08:59 ] Maras ścigniemy się mam nadzieje prawda ?
hmmmm znaczy ja kiedyś w szprotawie latałem i ja aytem nie byłem ale byś chrysler neon i vr6 wtedy od nas, które ładnie szły i poza tym 200sx s14 więcej innych szybkich nie było:P
Pokażmy tym z bmw że życie nie kończy się na 6800rpm!