a nom to byloby swietnie jesli by szyber byl ok a twoja uszczelka odstawala bo jak cos nietak z szybrem to lipa bedzie ;/
no i fajnie jakby to dotarlo domnie w marcu a nie pozniej
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899
to tez odrazu zapytam tutaj a nie przez pw zeby i inny widzieli pytanie
czemu blat od strony tylu auta tak nisko siedzi ze jest spory rant od dachu? tak samo boki siedza rowno a na srodku od przodu tez zapadniety czy to wina ustawienia szybra czy poprostu lepiej nie dalo sie wyregulwoac bo umnie jest rowno ( sa jakies minimalne nierownosci z dachem ale to sa minimalne a u ciebie bardzo mocno w niektorych miejscach zapadniety ;/ )
SPRZEDAM!
Części z CRX / ITR / CTR - Swapy b18 / k20 /
mozemy wstawic takze w rozne budy
potrzebujesz czegos to smialo pytaj 784-933-899
SwiEty napisał(a):No ładnie ładnie, a co było z tą uszczelką wcześniej ?
dokładnie nie wiem bo od początku szyberek miałem zaklejony taśmą, był załamany w połowie tak jakby go wyrwało w trakcie jazdy więć nie ruszałem.
quote="Cień696"]to tez odrazu zapytam tutaj a nie przez pw zeby i inny widzieli pytanie
czemu blat od strony tylu auta tak nisko siedzi ze jest spory rant od dachu? tak samo boki siedza rowno a na srodku od przodu tez zapadniety czy to wina ustawienia szybra czy poprostu lepiej nie dalo sie wyregulwoac bo umnie jest rowno ( sa jakies minimalne nierownosci z dachem ale to sa minimalne a u ciebie bardzo mocno w niektorych miejscach zapadniety ;/ )[/quote]
nie miałem silikonu i uszczelka opadła z obydwu stron.
Podczas zdjęć uszczelka od tyłu zsunięta była tak że wisiała, dziś udało się te różnice skorygować przyklejeniem i ułożeniem uszczelki i na moje oko jest bdb. Mogę porobić jutro więcej fotek
Sprawdziłem formę i zachowała dokładnie kształt metalowego szybra, tak samo sprawdziłem szyber przed wysyłką do Ciebie i też leżał w formie prawidłowo.
mnie się wydaje że to wina zdjęcia. Jeżeli pasuje to jest ok, a skoro HCCT piszesz że szyberdach pasuje w formę jak oryginał i jest taki sam to uważam to za zbędny temat. Damian na forum może pokazać się i za tydzień. A czas goni... na moja odpowiedzialność zrób mi drugi taki sam ale powiedz kiedy byłby gotowy bo teraz to już sam nie wiem czy warto się śpieszyć czy sobie odpuścić ten temat.
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza