Czakejro, widziałem Cię dziś pod galerią... myślałem że piszecie jakieś oświadczenie kolizji bo na masce tyle papierów leżało ale chyba coś kupowałeś... pozdro...
Pod galerią jechałem dupowozem dlatego nawet nie zwróciłeś uwagi... Wczoraj latałem Hądom ale wieczorem dopiero... Trzeba by było się sprawdzić... NA vs TURBO...
adamuss napisał(a):Dziś o 8:50 zielona Solka, przecinała Puławską. Piękny, żywy kolor i lotka VTi. Ktoś od nas?
Ja leciałem wilanowską tak jak mówisz żywy zielony taki niestandardowy kolorek :] i przecinałem puławską właśnie o tej godzinie, możliwe że mnie widziałeś...
No to na bank Ty. Ja stałem swoją Solką za autobusem i mogłeś mnie nie zauważyć.
Ten lakier to oryginał? Bo pierwszy raz taki widziałem i kojarzy mi się z wersją SiR.
Było 2x SOHC VTEC, jest DOHC E-TEC
USŁUGI KSIĘGOWE WARSZAWA / RASZYN
Nie, cała była na nowo lakierowana 5 lat temu Lakierek to wymysł taki, dużo perły w nim jest... niestety nigdzie nie zachowałem próbki i przy malowaniu przodu niestety minimalnie się odcina , ale to też wiele zależy od światła
czerwony ed9 zjeżdzał dziś rano po 7 z ostrobramskiej w kinową, i biała ballada przy miedzyborskiej wieczorkiem, coraz nas więcej w stolicy widzę, pozdro
Wczoraj czarne ED9na WKZ... z dwoma wielkimi rurami na Kocjana, później pod tesco na Górczewskiej i czarna solka na WPI...również na Górczewskiej w strone Centrum po 11. Pozdrawiam