1. Najpierw zrób karoserie, 2. Potem zadbaj o zawieszenie i hamulce, 3. Teraz dopiero możesz modzić silnik. EE8 -> Subaru GF8 -> ED6 + BB9 -> Subaru GRF http://www.youtube.com/watch?v=OwwaZjWcMOE
Haha, fak, już te tematy myle bo to sa jedyne tematy które sledze regularnie Moj blad, przepraszam (obok edytuj nie ma niestety usun)
A w temacie, preferujecie przyjezdzanie niedziele czy czwartki? Bo probuje zdecydowac w ktore dni ew. przyjezdzac i sklaniam sie ku niedzieli, co weekend to weekend.
Pogoda niezła, pewnie tłumy będą, postaram się powiększyć ten tłum
[ Dodano: 2011-03-31, 23:48 ]
Dotarłem na 22, tłumy były, ale nikogo CRXem nie było!
Atrakcją wieczoru była Toyota Avensis, która po zbadaniu podsterowności stoczyła pojedynek z krawężnikiem na zjeździe, z zezem z przodu nie była już w stanie się ruszyć.
Wyjeżdżając przyuważyłem tylko jednego CRXa skitranego na dalszym parkingu i minąłem się na wyjeździe ze srebrnym przedliftem... Niestety musiałem już lecieć.
Ja też byłem, koło 22:30, stanąłem przy wjeździe zaraz, jak masz białe fele to zresztą Cię widziałem jak sobie pojechałeś.
A atrakcja wieczoru to była jakoś po 23, jak ktoś wyjeżdżając z parkingu 3km/h przywalił w drugiego i nawet tego nie zauważył
Miałem kołpaki,ale może z daleka wyglądają jak fele .Po za tym wystarczy spojrzeć na klapę tylną,jeżeli jest naklejka motul to ja ,nie ma takiego drugiego..tak mi się zdaję ..dziś zamówiłem pierścienie centrujące,przyjdą to zarzucam oponki na ozty i na rexa