wiosenny Zlot Hondy CRX i Civic w Kielcach 28-30 kwietnia
a tutaj rozmawiamy sobie na temat wszelkich spotkań, spotów, zlotów.

arszenik
Forumowicz

przez arszenik » 2005-12-22, 15:53

i o to chodzi panowie, i o to chodzi...

licza sie twarze i marka wozu :P
profesjonalne fotografie, webdesign
www.hodura.pl

Teraz:
B16A1 in EE9...

Stara suka:
http://www.civic4g.pl/forum/topics13/80.htm

Maly
Forumowicz

przez Maly » 2005-12-22, 17:10

dokladnie Mariusz, ja chcialem to delikatniej powiedziec ale masz calkowita racje.
mnie tez malo obchodza czyjes fochy... nie chce przyjechac i sie spotkac? trudno. nikogo zmuszac nie bedziemy... jednak uciekanie sie do wykretow ze CRX cos tam nie lubi Civic to juz zdecydowana przesada. A moze problem tkwi gdzie indziej? moze grupa Warszawa chce sie tak odizolowac, ze sami sobie beda robic zloty bez obecnosci nas wszystkich? moze to sa wlasnie celowe zagrywki? wiem jedno, to juz kolejny zlot, ktory Grupa Stolica chce zbojkotowac. wstyd

brodson
Forumowicz

przez brodson » 2005-12-22, 17:26

Mnie bardzo ucieszy jak przyjada ziomki z crx klubu moje mordeczki i z civic nowe twarze liczy sie wspolna zabawa i klimat przyjacielski nie ma sie o co spierac i klucic prosze sie wpowidac od tego jest to forum za i przeciw pozdrawiam wszystkich z pod znaku H ;)

Maly
Forumowicz

przez Maly » 2005-12-22, 18:26

zapomnialem dodac. gdy odbieralem auto od Grabowskiego przyjechala grupa fajnych ludzi z Warszawy i moglismy razem sie cieszyc moim szczesciem. pozniej wiele z Was pisalo mile i fajne rzeczy do mnie. zdziwiony jestem ta niezrozumiala dla mnie postawa.
przeciez najwazniejsze jest to abysmy milo spedzali czas i dobrze sie bawili a czym wiecej bedzie osob tym ciekawiej.

Judge_Dread
Forumowicz

przez Judge_Dread » 2005-12-22, 18:52

Przyjacielu drogi... jest jedna roznica... czym innym jest zlot danego klubu czy danej marki samochodu a czym innym jest zlot danej grupy ludzi wlascicieli CRX'ow....

Oczywiscie ze fajnie jest zrobic zlot HOND i OK jest to jak najbardziej poprawne i jak najbardziej porzadane.. ale niestety moim zdaniem sa to 2 rozne sprawy...

I zlot CRX'ow jak dla mnie powinien byc zlotem CRX'ow... Poniewaz taki byl zamiar zorganizowania zlotu CRX maniakow w Kielcach i sadze iz wszelkie zmiany powinny byc ustalane z prezesem lub vice-prezesem klubu bo w koncu od tego sa... i nie chodzi tu o wywyzszanie tutaj kogo kolwiek tylko o prosta zasade ROBIMY ZLOTY CRX klubu... albo zloty HOND... trzeba sie na cos zdecydowac...

Pozatym ciezko jest upilnowac 100 osob a co dopiero gdy zjedzie sie 300-400 ??

Pozdrawiam
Lukasz

Maly
Forumowicz

przez Maly » 2005-12-22, 19:06

racja Lukasz ale powiedz sam czy nie ma az na tyle czasu aby przedyskutowac ta sprawe? moze faktycznie zrobmy ankiete kto za zlotem CRX a kto za CRX + Civic. ja osobiscie lubie Grupe Warszawa z wielu powodow i sadze, ze pojawicie sie wszyscy abym mogl na zywe wlasne oczeta Was zobaczyc i usciskac :)

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2005-12-22, 23:08

arszenik napisał(a):Bartosz nie usuwaj moich postow... ok?

nie usunalem zadnego postu wiec skonczmy z oszczerstwami!!! :wrrr:

dobrze ze w koncu wyrazacie wlasne zdanie.

Judge to ze zlot bedzie zlotem wspolnym zostalo ustalone z PREZESEM CRX Klubu na zlocie w Trzebnicy. tak wiec mysle ze w tej kwestji sprawa sie wyjasnila.

rozumiem ze zlot konkretnego modelu jest troche innym zlotem od zlotu calej marki nie mniej jednak zloty SAMEJ CRX tez bede w nadchodzacym roku a wspolne rozpoczecie tego
sezonu wydalo nam sie milym i w dodatku jednoczacym akcentem.

brodson
Forumowicz

przez brodson » 2005-12-22, 23:23

Panowie o co sie spierac moze zrobmy ankiete kto jest za i przeciw i wszystko sie wjasni pozdrawiam

ARTX
Forumowicz

przez ARTX » 2005-12-23, 01:03

dokładnie, dawajcie ankiete !!!!!!!!

a z drugiej strony zawsze wiedziałem, ze tutaj w klubie zawsze są jacys co im nic nie pasuje - jakby ktos nie wiedział to mowa tutaj o grupie Wawa a w szczegolnosci reprezentujacym ich Judge_Dread - stary nie pasuje Ci cos to sam zoorganizuj zlot i zapros sama ekipe CRX CLUBU i bedzie OK a jak nie masz zadnej kwesti w organizacji to za przeproszeniem sie nie wpierdalaj !!!!

Bartosz pisze, ze zostało to ustalone z Prezesem waszego klubu wiec to nie ejst widzi mi sie Bartosza!!!! A jak chcecie swoj zlot to proponuje wybrac dogodny termin bo my robimy zlot OGÓLNOPOLSKI !!!!! wiec jakby ktoś nie zdawał soebie sprawy to beda kluby:
- HONDA ŚLĄSK
- MAŁOPOLSKI KLUB HONDY
- HONDA LUBLIN
- H3M

Judge_Dread
Forumowicz

przez Judge_Dread » 2005-12-23, 04:32

Jak nie wiesz nic na temat o ktorym piszesz to grzecznie i kulturanie pochamuj swoj jezyk... Organizuje imprezy masowe o ktorych nie masz zielonego pojecia i nie reprezentuje grupy Warszawy tylko przekazuje informacje z ostatniego spotu...

Co do Twojego sformulowania "to sie nie wpierdalaj", w ten sposob mozesz impertynencie zwracac sie do swoich znajomych, kolegow, rodziny ja sobie tego nie zycze. A forum jest po to azeby dyskutowac i przedstawiac opinie ludzi ktorzy przypadkiem nie maja dostepu do netu na bierzaco.

Z tego co ja wiem, a wiem to od samego zrodla to nie bylo ustalone w Trzebnicy iz zlot Hondy w kielcach bedzie zlotem globalnym a nie zlotem CRX klubu, lecz od tego sa telefony i mozna sie zdzwonic i ustalic te kwestje dokladnie. Jezeli potrafilbys czytac to ja nie mam nic przeciwko zorganizowaniu ogolnopolskiego zlotu Hondy tylko mi osobiscie nie podoba sie polaczenie Zlotu milosnikow CRX (Kielce mialy otwierac cykl zlotow CRX maniakow) ze zlotem ogolnopolskim Hondy... Jak juz pisalem dla mnie i dla osob z ktorymi dyskutowalismy na ten temat sa to 2 osobne kwestie...

Prosciej po Polsku nie potrafie pisac... i nie mam ochoty sie sprzeczac i klocic bo nie to mam na celu...

arszenik
Forumowicz

przez arszenik » 2005-12-23, 09:50

a to co ja wiem to mialo to byc zlot crx klubów w kielcacha potem dolaczony ze wzgledu na ten sam termin civicklub ?! to skad ogolnopolski zlot HOND (calej marki??) przeciez to rownie dobrze moglo by sie zjechac 300 500 czy ilesc tam wozkow.... ale ogolnopolski zlot hond?chyba malo wiem :D Tymbardziej ze w trzebnicy tez byl "spot crxow" a przyjezdzajac civickiem nie bylem i nie czulem sie nie mile witanym... :ok: i na tym też zlocie fajnie by bylo aby sytuacja byla taka sama :)

oddaje swoj glos na civicki i crx'y razem :-)

Pozdro ziomki :-0)
profesjonalne fotografie, webdesign
www.hodura.pl

Teraz:
B16A1 in EE9...

Stara suka:
http://www.civic4g.pl/forum/topics13/80.htm

Malcolm Feth
Administrator

Samochód: Honda Civic Type-R

przez Malcolm Feth » 2005-12-23, 10:03

ARTX, a moze by tak nieco kulturalniej ?

Maly
Forumowicz

przez Maly » 2005-12-23, 10:33

i siem wszystko pokomplikowalo...
pamietajmy, ze zgoda buduje, niezgoda rujnuje.
troszke to wyglada tak, jakbysmy za czyimis plecami chcieli dokoptowac do zlotu CRX grupe VW i tym samym NIE otrzymana pomoc wykorzystali w sposob nieracjonalny!!!
Prosze wiec Prezesa Rudzinskiego o przeprowadzenie ankiety o ktorej wyzej pisalem.
Racja jest w tym, ze ciezko bedzie ogarnac grupe 500 osob ale racja jest tez w tym, ze milo bedzie goscic Was wszystkich.
Marcin

Malcolm Feth
Administrator

Samochód: Honda Civic Type-R

przez Malcolm Feth » 2005-12-23, 10:43

nie spodziewaj sie 500 osob ;)
druga sprawa na zlocie gdzie jest ponad 100 osob to juz jest tlum - bo jest to ponad 50 samochodow zwykle

ja osobiscie nie mam nic do zlotu CRX + pokrewne ;)

ARTX
Forumowicz

przez ARTX » 2005-12-23, 11:09

Prosciej po Polsku nie potrafie pisac... i nie mam ochoty sie sprzeczac i klocic bo nie to mam na celu...

tez na to nie mam ochoty ale zrozum, ze jak ktos pisze tez nie majac pojecia w jaki sposob organizowany jest zlot to mozna sie zdenerwowac, moze Bartosz wam wszystkiego nie przedstawił... PEACE.

a to co ja wiem to mialo to byc zlot crx klubów w kielcacha potem dolaczony ze wzgledu na ten sam termin civicklub ?!

Karol to jeszcze mało wiesz ;)
CivicKlub taki zlot miał w planach w ubiegłym roku juz z poczatkiem sezonu, tylko nie wypalił termin z torem bo było juz za pozno i sponsorzy wiec to juz prawie rok czasu jesl planowane przez CivicKlub.

Słuchajcie mozecie sobie zrobic ankiete jak wiekszosci nie pasuje to zrobicie sobie zlot typowo klubowy, co za problem. A przeciez zaden problem jest przyjechac na 2 zloty wiec na OGÓLNOPOLSKI tez mozecie wpasc :)

wiec czekamy na ankiete i przepraszam tych ktorzy mnie źle zrozumieli - niekiedy wkraczaja emocje Panowie ;)

Pozdrawiam

Poprzednia strona   Następna strona