witam
czy orietuje siektos ile kosztuje podlonczenie turbiny do crx????
kiedys rozmawialem z gosciem z warszawy to powiedzial ze soft turbo cos kolo 10 tys
i bym mial 190 konikow i duzo lepszy moment, co o tym sadzicie???
ostatnio gosc sprzedawal turbinke z montazem w promotorze chcial 6000 zl czy cos kolo tego
wczesniej to turbo smigalo w civicu 1.5
wszystko fajnie...ale zebyt zalozyc turbo
najpierw trzeba rozebrac silnik, powyminiac wszystkie uszczelki na lepsze, sprawdzic czy silnike jest w perfekcyjnym stanie... i dopiero brac sie za turbo
zwykle na tym etapie zaczynaja sie juz schody bo sie okazuje ze jest masa poprawek itd i tona kasy idzie
ja byłem dzisiaj na targach motoryzacyjnych w katowicach i gadałem z jednym wystawcą i mówił że zakładają soft turbo+intercooler i cała reszta za około 2500zł i mówił że przyrost około 35KM .....a firma się nazywa P.H.U. AUTOMETA i z katowic są.mają jeszcze inne bajery do crxów....jak zapewaniał mnie miły pan wystawca całe mnóstwo ile w tym prawdy nie wiem
35 konikow to spoko! taki chip tyle samo daje i ceny sa podobne. ylko wlasnie... ile w tym prawdy..... i jak ten silniczek sie pozniej zachowuje(trwalosc)?!?! pozdro
Dominik napisał(a):35 konikow to spoko! taki chip tyle samo daje i ceny sa podobne. ylko wlasnie... ile w tym prawdy..... i jak ten silniczek sie pozniej zachowuje(trwalosc)?!?! pozdro