vrus napisał(a): jesli chodzi o nagrody to nie chodzi nam o nie
wiem o co chodzi, niektórzy , tak jak Ty nie patrza na to i choćby nie było wogóle nagród i na innej zasadzie to wszystko było, to i tak przyjedziesz Ty czy inne osoby z tego forum. No ale konkursy i ciekawe nagrody to duża karta przetargowa tego zlotu i tak naprawde duża czesć i chyba nawet wiekszosc forumowiczów przyjedzie do nas, bo wie, że będa konkursy, nagrody, bedzie ciekawie i sie bedzie cos dzialo.
Na innych zlotach o wiekszej randze nie ma tylu nagród co u nas.
vrus napisał(a): ale nie lubie jak ktos sie naspeeduje i kozaczy a tak było i nie byli to wlasciciele hundy:D nie mowie tez ze dopalacze są złe, ale nie wtedy kiedy wzbudzaja agresje yo
wiesz, też nie lubię takich klimatów, ale naprawde moi znajomi spotkali naspeedowanych hondziarzy, także nie ma regoły.
vrus napisał(a):btw. polcar masz moze wyniki na wydech z tamtego roku? pozdro!
polkar...
Nie mam wyników, zapiski kto co i jak gdzies się zagubiły
Wiesz, no jestem normalny i tak jak napisałeś, nie jest to atak, tylko normalna dyskusja. Z chłopakami robimy to po raz trzeci i widze jakie są oczekiwania wiekszści.
Każda uwaga dla nas jest cenna, staramy sie poprawić błedy z lat ubiegłych, może nie było ich duzo, ale na pewno były.
Więc szykuj browary będziemy pić

polkar , co do np konkursu driftowego , załatwiacie jakąś kiere dobrą czy na padach ?