a co z 26stycznia.prawie po swietach i wszyscy maja wolne.a w poniedzialek niema co robic bo to jak niedziela[swieto],ale musi byc jakis bar czy cos na miejscu i jakis normalny a nie ze 10osob wlezie i pelny,
Dedmike czesto robisz mi loda a ja posuwam twoja czarna murzynska dupe wiec nie mow mi o smrodzie ode mnie bo ten ktory wydobywa sie z twoich gaci jest gorszy niz gaz bojowy to ze smierdzi to nic ale szczypie w oczy
to jak nie 26,to pierwsza niedziela w nowym roku,i tyle jak komus nie bedzie pasowac to trudno.i tak wszyscy nie beda umieli przyjechac[zawsze komus nie bedzie pasowac dzien],a miejsce to powinno bydz gdzies w srodku slaska zeby wszyscy mieli wmiare tyle samo do przejechania.i oczywiscie jakas knajpka[z normalnymi cenami bo polowa z nas to sie jeszcze uczy i kasy brak]zrobmy cos wkoncu bo zaraz wszyscy sie beda smiac ze slask nie umie si zabrac.
ostateczna data 1.01.2006 o godz 15.00 bo wczesniej nie kazdy moze a to taka pora w miare.i zadnych mi tu kur.a komentarzy typu mi nie pasi albo cos.jest data i godzina.kto chce niech przyjezdza a kto nie ten nie.bez laski.
I BEZ ZBEDNYCH KOMENTARZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 05-12-25, 5:55 pm ] acha.miejsce BONER BAR w mikolowie!!!!!!!!!!(kolo stacji benzynowej przy trasie przelotowej z zor do katowic)
Mi ten 1 stycznia wogóle nie pasuje, bede jeszcze za granicą - licze na obszerną informację co ustalono (pod moją nieobecność).
Chłopaki jest wiele ważnych rzeczy do omówienia - musimy zacząć działać!!
Dedmike, będziesz?
Jeśli tak, pokieruj odpowiednio spotkaniem
Fuel is pumping engines,
Quench my thirst with gasoline !