Witam, mam pytanie. Jest możliwość regulacji położenia maski ? ściągnąłem ją do malowania, pomalowałem, jednak teraz po założeniu jest ona skierowana za bardzo do lewej strony. z Prawej strony między maską a błotnikiem jest duży odstęp. Z tego co widziałem to są po prostu zawiasy które są przykręcane do maski, ale nie ma możliwości regulacji. Jak sobie z tym poradzić ? Z góry dzięki za pomoc.
Szczeliny przy błotnikach są równe na całej długości czy schodzą się do rogu? Nie wiem czy napisałem zrozumiale Najprawdopodobniej pokrzywiły się zawiasy, możesz spróbować lekko podoginać, ewentualnie poprzesuwać zamkiem ale nie wiem czy ma coś on do tego.
No właśnie im bliżej lamp tym mniejsza szczelina po lewej, a większa po prawej. Zawiasy mam zespawane z budą ... Zawias jest zespawany z budą, muszę jutro we dwie osoby poodginać ich część ruchomą, może to coś da. Raczej na pewno się trochę pokrzywiły. Jutro będę walczył. U mnie jest troszkę lipa, bo mam maskę rzeźbioną i lampy Sonara, niby z Punto.