trzeba by bylo sprawdzic osiowosc, takie slady w sumie nie przeszkadzaja w niczym, jesli jest w osi to ok
turbo dziura zostala stworzona by dac szanse V8
sprzedam: - lsd s80 -500zl, osprzet b18c4 i b16a2
- dol k24 - 1500zl
- ek4 anglik na czesci
- walki stage1 do k
no wlasnie ja nie mam pojecia o tym dlatego pytam was chlopaki bzyq2001 jezeli bedzie w osi to te dziwne "wybrania" po panewce nic nie przeszkadza ?? nie przeciagnie na nowo panewki nowej(innej)??? wal jest inny panewki tez.
kurde ciezko powiedziec , zazwyczaj jak widzę na żywo to odrazu widac czy to poprostu odcisk panewki czy obróciła się
choc na podporze srodkowa panewka dziwnie wyglada , natomiast na bloku srodkowa wyglada normalnie
a jak przejedziesz palecem to czuc jakies zadry/zarysowania , czy raczej tylko drobne pozostalosci po panewce
jakos tak dziwnie wyglada to gniazdo co dales osobne zdjecie, patrzac na te fotki mam wrazenie ze panewka w nim sie przesunela, moze niekoniecznie sie obracala ale przesunela, tyle ze to moze byc tylko zludzenie, sprobuj zrobic jeszcze jedna podobna fotke, ale tym razem "z rzutu pod katem" tak zeby sie swiatlo nie odbijalo, moze wtedy bedzie cos widac wiecej