w pizdu, on mowil, ze farba juz z utwardzaczem zmieszna...
[czlonek meski] wi.
dobra- czekam na dalsze efekty.
dobrze, ze to tylko 1000zl a nie 4000... : /

Jeszcze nie gadalem bo bylem niczego nie swiadomy.Ecik napisał(a):to już wiesz czemy tylko 1000zl.. a powiedz mi co na tą cała sytuacje laiernik? gadaleś z nim?
nooo i mialo sie blyszczec jak psu jaja! Olalem temat gdyz mat mi sie spodobal bo jest taki niecodzienny ale dzis tak pomyslalem, ze chcial bym by sie blyszczal i przypomnialy mi sie jego slowa- mleczkiem lekkosciernym ta mgiełke trzeba przetrzec i bedzie git. (to jego slowa)pusty24 napisał(a):nie no takiego cyrku to sie po tobie nie spodziewalem
sebas napisał(a):A jeśli to baza mettalic/perła + utwardzacz to właśnie taki fajny efekt matu się uzyskuje
chodz pewnie ciezko bedzie mi sprzedac samochod...
pusty24 napisał(a):tak jest jak sie chce zaoszczedzic niestety,ale miszczu co to malowal to powinien nagrode dostac

Vermilion napisał(a):Wsadź zdjęcia
to sie nazywa oszczednosc nie podoba sie zrob pan to sam choc on powinien to zrobic
typowe malowanie samochodu za stodołą Heniek wez no pace do wykładania scian i zaciagnij!!! JAK? no tak jak bys sciane zaciągał aaaaaa TAK
Teraz juz wiecie dla czego u niektórych element zaczyna sie od 400zł w góre a w szczególności w wawie 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości