stałem na przystanku, pzdrGóral napisał(a):Czarny II gen na WJ na skrzyżowaniu Świętokrzyskiej z Marszałkowskąstałem na przystanku, pzdr
Pozdr

Pozdro dla Ciebie i Twojej dziewczyny 
Góral napisał(a):Berbo jakieś pół godziny temu na UrsynowiePozdro dla Ciebie i Twojej dziewczyny
Mam nadzieje ze Pepsi smakowała.
ostro bo tam w każdą strone są dwa pasy xD Ale widze że dojechałeś do domu. Potem tylko jakiś mieszkaniec pytał czy Cie znam i czy kupiłes prawko czy nie

P.S wyjeżdżając z osiedla pojechałeś pod prądostro bo tam w każdą strone są dwa pasy xD Ale widze że dojechałeś do domu. Potem tylko jakiś mieszkaniec pytał czy Cie znam i czy kupiłes prawko czy nie
![]()
Przecież tam nie było żadnego znaku z zakazem skrętu a był osobny wyjazd na Puławską dla przeciwległego pasa
za pierwszym wyrzucili mnie po 5 minutach za przejechanie na późnym żółtym
taki nawyk 

Pozdrawiam 
Bordowa Bestia WWA napisał(a):Dzisiaj ok 16 dłuższa pogawędka i oglądanie swoich REXów na parkingu Tesco na pradze płn (stalowa?) z kolegą od czerwonego EDka. Trochę zmokliśmy, ale czego się nie robi dla rozmowy o CRXach

Czekamy tylko aż się kolega z czerwonego ujawni.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości