Jak go pierwszy raz odpaliłem to się bałem, że bedzie buczał, bzyczał itp jak to na przelotowych wydechach. Ale odpaliłem i... KOMPLETNA CISZA. Taka cisza, że stwierdziłem, że aż za cicho
Także polecam.
Parówa napisał(a):W I Ś N I A, czy Ty czytasz co ja piszechcę przelotowy ale cichy, wiem ze sa takie np Ulter NRS czy jakoś tak ale myślałem ze ktos coś mi poleci sprawdzonego no nic napisze do m-techa i zobaczymy co mi odpiszą
Okti napisał(a):Mam poprzecznego M-techa i środkowy M-techa. Jest jak seria. W każdym zakresie obrotów słychać silnik.
Jak go pierwszy raz odpaliłem to się bałem, że bedzie buczał, bzyczał itp jak to na przelotowych wydechach. Ale odpaliłem i... KOMPLETNA CISZA. Taka cisza, że stwierdziłem, że aż za cicho
Także polecam.
Polecam M-techa 
Lukas_H napisał(a):Nie wiem czemu tyle zapłaciłem bo zamawiałem chyba od producenta? Dzwoniłem pod nr z tej strony http://www.tlumiki.mwx.pl/

dj-napster napisał(a):Do D16A8/Z5 lepiej dać rury 2'' czy 2.25'' ? coś tam gdzieś wyczytałem że za duża średnica=mniejszy moment w dolnym zakresie, a ja jeżdżę ekonomicznie więc jak myślicie jaka średnica będzie lepsza?
Jeśli kolektor mam 2'' to chyba dalej 2.25'' i tak nic nie da?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości