crx Zgierz ( woj. łódzkie )
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

toomek_124
Forumowicz

crx Zgierz ( woj. łódzkie )

przez toomek_124 » 2011-07-10, 00:07

http://otomoto.pl/honda-crx-koncowka-pr ... 78129.html

oglądał ktoś to autko ?

wystawiane bylo juz pare razy na allegro z tego co kojarze. Zna je ktoś "bardziej" ?
ed9 d16z5

wrobellos
Moderator

Samochód: crx

przez wrobellos » 2011-07-10, 01:45

byle auto kaczorzgr ze zgierza, za jego posiadania(sprzedal dosc dawno) bylo calkiem fajne a jak teraz to ciezko powiedziec

-venom-
Moderator

Samochód: ED9 B16A1

przez -venom- » 2011-07-10, 09:56

buda cała do zrobienia, technicznie nawet nieźle ;)
DOHC VTEC

Dibeisi
Forumowicz

przez Dibeisi » 2011-07-10, 11:35

Miałem brać tego rexa.Buda może być tylne nadkola do roboty progi zdrowe podłoga też.A technicznie j/w
Nie jestem jak zupa pomidorowa...Nie musisz mnie lubić ;]

kaczorzgr
Forumowicz

przez kaczorzgr » 2011-07-10, 16:32

ja sie może wypowiem. to moj były rex więc cos na jego temat wiem.
Zrobiony przeze mnie remont silnika, panewki acl seria race, wał od Świstaka pomierzony nominał, zrobiona głwowica , przepolerowane kanały wyrównane progi miedzy głowicą a kolektorami. wszystkie gumy, uszczelki w silniku nowe, rozrząd wymieniony chociaż za kadencji Konrada pompa wody zaczęła podciekać i to sobie wymienił. wydech kolektor 4-2-1, brak kata, koncowy tłumik z włókna węglowego i kwasówki po prawej stronie (2 kolanka w wydechu mniej). Miałem nim stłuczkę ale wszystko zostało ogarnięte. nic nie prostowane, roznitowany pas przedni i wstawiony drugi od jednego z forumowiczów, samochód prosty, przod z laminatu (błotniki, maska, dokładka js racing), szyber laminat od Swistaka. w zawieszeniu wszystko co bylo do ogarniecia zrobione za mojej kadencji, hamulce również. tylne zaciski zregenerowane ale z tego co slyszalem konczyly sie juz tylne klocki. Niestety jak sprzedawałem było na nim troche rdzy na nadkolach i w okolicy wlewu paliwa i niestety zaczeło to wychodzić mocniej. technicznie samochód w fajnym stanie, nad blacharką trzeba popracować. Cena wg mnie dobra jak za ten stan. Troche rzeczy pewnie do porobienia jak to w 20letnim samochodzie.
"Są tylko 3 prawdziwe sporty: walki byków, alpinizm, automobilizm. Reszta to tylko gry..."
E.Hemingway